- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
beefjeez
senior tag
válasz
TazLeacher #4 üzenetére
Dettó ugyanez történt, már 2 éve, egy ezer fős faluban, azt is tudtuk ki követte el, semmi, nem foglalkoztak vele.
De ha én, vagy akárki odamenne hozzá, "elrendeznénk" a kárt, akkor mi tuti rácsesznénk. -
nightmare13
őstag
Ezt a 15 hónapos fizetési időt úgy kapta, hogy a feljelentéssel együtt elindítottuk a polgári peres eljárást is, mert így annak a költsége nem terhel minket.
Ha nem fizet, akkor se lesz vele semmi. Max nekünk, károsultaknak kell végrehajtókat fogadnunk, ő ugyanúgy szabadlábon marad...
Egyetértek mindnekivel, vicc az egész. És erről még csak nem is a sokszor szidott rendőrök tehetnek, őnekik követniük kell az eljárásrendet...
Én is elintéztem volna személyesen, csak sajnos Szegedre nem nagyon tudok leugrani Zalaegerszegről...
-
HuMarc
veterán
És ha nem fizeti ki? Akkor nem kell letöltenie a netről a büntetést?
-
FatalEror
addikt
válasz
TazLeacher #4 üzenetére
Érdekes.......Ha valaki lop.csal hazudik,az természetes,de ha valaki bántalmazza azt akit lop-csal hazudik,arra egyből rácuppannak.
Elbaszott egy társadalom...Amúgy egyetértek a módszereddel,és díjazom is,más hogy úgy sem lehet rendre nevelni.
-
TazLeacher
nagyúr
A "megbaszáson" már túl vagyok képletesen, vagyis már megjártam. Megérte? Meg. Bár akkor úgy gondoltam, hogy rácsesztem (bár akkor is azt mondtam, hogy ha visszacsinálnám se csinálnám másképp, maximum óvatosabb lennék
)
A következőnél megpróbáltam törvénytisztelő állampolgárhoz híven eljárni. Megtettem a feljelentést, jártam rendőrségre meg ilyenek. Megmondtam, hogy ki csinálta, elkapták. Mit kapott? Semmit. Azt mondták, hogy ne csinálj ilyet többet, oszt' csókolom. Valószínűleg, ha egy kalapáccsal ripityára törtem volna az ujjait, akkor többet tényleg nem csinál ilyet, és még én is jobban éreztem volna magam. Részemről ez után az eset után megfogadtam, hogy amíg nem komoly bűntényről van szó, én nem megyek még egyszer rendőrségre...minek? Raboljam a saját időmet, hogy utána a sz@rházi az utcán a pofámba röhögjön? Ha meg utána csinálok valamit, akkor jól megszívom, mert mindenhol nyoma van a feljelentésnek, egyből tudják, hogy mi a helyzet...
-
törölt tag
válasz
TazLeacher #1 üzenetére
Aztán még téged b*sznak meg...Szánalmas ez a rendszer.
-
bullseye
addikt
Nézd a jó oldalát, újra el fogja követni, és akkor már ez is letöltendővé válik...
-
TazLeacher
nagyúr
Már egy jó párszor megjártam. Megtanultam, ha valami problémám van, magamnak kell intézni, mert az igazságszolgáltatásra nem számíthatok. Egy vicc az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Kedvenc zene a mai napra
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xbox Series X|S
- MotoGP & WSBK
- Proxmox VE
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bontatlan ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest