Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Mobil flották
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bl.Gyo.
őstag
kb 3 éve lett vásárolva egy mediatek nevezetű karkötő, ugyan ezeket tudja, még a töltője is teljesen ugyanez, és ugyanezt az applikációt használja. csak nem színes a kijelzője, de viszont oled. sőt még a messenger, facebook, whatsapp stb. értesítéseket is kijelzi szöveggel együtt. kína még mindíg ontja magából az olcsó szemetet, de nem is kína lenne ha nem azt tenné.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Schuler888 #16 üzenetére
Ez szerintem a csíptetős variációkhoz képest egész kulturált megoldás, szépen megáll az asztalon, meg normálisan ki van alakítva egy bölcső az órának, ennek köszönhetően gondolom elég stabil a kontaktpontok érintkezése.
-
Schuler888
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #11 üzenetére
-
moleculez
veterán
Ezekkel amúgy mit csináltok? Kidobjátok, vagy a kutyának jó lesz játszani? Kidobjátok?
-
Fulár
senior tag
Ezidâig nem volt még aktivításmérőm.Okos órâban nem is gondolkodtam mert úgysem hasznâlnâm ki.Jelenleg Mi Band 6-om van egy bő hóbapja.De előltte vâsároltam egyből kettő darab FitPro okoskarperecet,darabját 5 ezer forintért.Úgy gondoltam,hogy ez alapjân az asszonnyal el tudjuk majd dönteni,hogy egyâtalân szükségünk van e ilyen szerkezetekre.3 nap vért pisâlós hasznâlat után az ő példânyát oda sem mertem adni neki.Melóban lekaptam a kezemről és odaadtam a hozzâm éppen legközelebb âlló kollégâmnak,hogy hasznâlja egészséggel.A mâsikat még aznap odadatam egy másik kollégâm kislânyânak játszani.Arra sem voltak jók ezek a trâgyâk,hogy csak és kizárólag az időtehessen nézni rajtuk mert csoda volt ha 1 napt elment űgy egy töltéssel,hogy hozzâ sem értem!
Az én tapasztalataim alajân mindenkit ovâ intek,hogy attól,hogy beruhâzzon egy ilyen nevesincs cuccra még csak kïvâncsiságból sem!Mert tényleg alig pár ezer forint hozzárakâsâval lehet kapni yat ami ténylegesen tudja is azt amít tudnia kell! -
bLaCkDoGoNe
veterán
Mondjuk ezt az idióta töltési megoldást más, nívósabb cégek is használják; nekem pl. a Suunto Ambit 3 futóórám használ hasonló (még ha nem is ennyire szovjet dizájnú) módszert a töltésre + adatcserére a számítógéppel. Mondjuk a finneknek legalább volt annyi eszük, hogy a kijelzőre fekvő részre raktak egy gumibogyót...
-
scyllarus
veterán
Van Plus nélküli verzió is? Az mit (nem) tudhat? Csak időt mutat?
-
vilmose33
őstag
Köszi a cikket , remekül rámutat , hogy miért nem szabad megvenni ezeket.
-
Shin Chen
tag
Szóval ez a Niceboy egy cseh vállalat, aztán nyilván vannak jobb meg rosszabb dobásai.
Kínában gyártják...
Nekem egy Niceboy Vega5fun akciókamerám van, amit még ~12 ezer Ft-ért vettem akciósan, csak hogy legyen, meg kipróbáljam milyen is ez a műfaj. Nem rossz. Nyilván nem is profi minőség.
Akit érdekel, itt egy link motoron milyen videót lehet vele készíteni. 1080p-ben is egész jó a képe, kár hogy a megosztó rontja a minőséget.. -
Az a durva, hogy most kaptam egy Polar V800-at (nekem Vantage M van) és azon is ilyen csipeszes szarkodás van a töltésnél. Botrány.
-
Ricardo
titán
Ha jól látom itt a képen, a töltő meg is karcolta
Bámulatos megoldás
-
kbyte1024
veterán
Waow de komoly cucc
tiszta bünti lehet ilyeneket tesztelni
-
Pedig erre akartam lecserélni az AW-t.
Kár érte... -
Csapoati
nagyúr
Milyen lenne már egy hazai Jófiú vagy Szépfiú nevű cég. Óriásiak ezek a csehek, de inkább maradjanak a sörnél, ahhoz értenek (jobban mint mi).
-
novinyul
veterán
Jó lett a cikk
Na ezek után egy MI Band 6 tényleg egy más univerzum.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Már a márkanév miatt is röhögcséltünk kissé, de aztán kiderült, hogy a magyar piacon elérhető egyik legolcsóbb karpánt nem véletlenül annyi, amennyi.
- Motoros topic
- PlayStation 5
- eBay
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest