Niceboy X-Fit Plus - a helyes fiú tök ostoba

Már a márkanév miatt is röhögcséltünk kissé, de aztán kiderült, hogy a magyar piacon elérhető egyik legolcsóbb karpánt nem véletlenül annyi, amennyi.

Hirdetés

Bevezető

Miután lecsatoltam magamról a Realme Band 2-t, rögtön be is esett a Niceboy terméke. Ez persze nem véletlen, pont a Realme karpántja miatt átfutottam a hazai kínálatot, hogy képbe kerüljek az árazás kapcsán, akkor tűnt fel, hogy tényleg annyiért is lehet ma már itthonról, legális forrásból ilyen kütyüt beszerezni, amennyiből egy átlagember elkölt egy jobbféle vacsorát. Ez a bigyó most éppen valamivel többe kerül, mint 5 ezer jó magyar forint, de amikor mi rendeltük, akkor 4 413 forintot fizettünk érte, mert bontott termék volt. Szóval valakinek már nem tetszett és visszavitte. Ez nem egy váratlan fordulat.


[+]

Niceboy márkanév alatt akadnak egerek, mikrofonok, hangfalak, headsetek, akciókamerák, autós kamerák és kihangosítók is, mi azonban ezekkel eddig soha az életben nem találkoztunk, pedig aki a Niceboy márkanevet kitalálta, azzal szerintem érdemes lenne beszélgetni akár pszichiátriai aspektusok mentén, akár csak egy sör mellett, mert el sem tudom képzelni, hogy még mi eshet ki a fejéből. Tény azonban, hogy ezt a márkanevet meg lehet jegyezni, ráadásul a Niceboy egy cseh vállalkozás, amely kicsit olyasminek tűnik, mint a Baseus: noname kínai termékeket emblémáz és lokalizál, jó esetben úgy válogatva az OEM bigyók között, hogy ne legyen nagy a vásárlói oldalon a csalódás. És persze mindezt roppant versenyképes áron próbálják értékesíteni.


[+]

Szóval azt mondottuk, hogy halásszunk valahonnan az árszegmens aljáról egy aktivitásmérő karperecet, így érkezett meg hozzánk a Niceboy X-Fit Plus, amiben nem tudom, hogy mi a “Plus”, de az biztos, hogy X-Fit néven fut az összes órájuk is. A csomagban nincs semmi extra: a karpánt és a töltő ül benne, ez utóbbi masszívan a leginkább idétlen megoldás, amit a műfaj kitermelt, egy ruhacsipeszre emlékeztető végződést kapott, rá kell harapni vele a készülékre úgy, hogy az alsó három, tüskeként meredező csatlakozó pont a karpánt alján az érzékelőkhöz kerüljön. Nem túl stabil, elegánsnak végképp nem mondanám, de tény, hogy tölti a terméket.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Hirdetés