- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder62
őstag
Én ebben nem értek annyira egyet de az tuti hogy a carbon feletti részek mind csapnivalóak.
Igen a shift is mert mindkét része optimalizálatlan szemét volt ráadásul a shift 1 fizikája egyszerűen nevetséges. Mikor hátulról beleszaladtam az elöttem döcögő ellenbe és szó szerint átmentem alatta .. nos ... ki lehet találni milyen képet vágtam.
A HP-t vártam nagyon de akkora f*s taliga lett hogy az nem igaz. Azzal a nyomorék árkádosítással szépen elcseszték. Mikor amiatt buktam el egy versenyt hogy az elöttem lévő zsaru kidobott egy olyan szöges vackot és én meg szépen defektet kapva utolsó lettem az elsőből egy 20km-es versenyen kb a cél elött 50 méterrel, nem kicsit voltam ideges. Kb az 5. ilyen után uninstall lett.
-
Ryder62
őstag
Még lázba hozz valakit ez a cím?
Az én vasamon nem fog elindulni se az fix de nem is érdekel mert az nfs hp-t úgy vártam mint a csodát és jó nagy szembe köpés lett a vége. Az utolsó 5 nfs hulladék szóval...
A gépigény meg egy vicc. Jót röhögtem mikor megláttam hogy ehhez a ratyi grafikához milyen gépet várnak el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- OTP Bank topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest