- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Toka_
senior tag
Igazad van, a versenyzők rengeteget ülnek szimulátor mögött, de nem egy leveszem a polcról a tömegterméket tolnak, ill. nem ők nézegetik itt a topic-okat a frissen megjelenő tömegtermékről ... ergo egészen másokról beszéltünk. Itt a "nézd már, nem törik élethűen a kocsi 200-nál a falnak közben" kontra "idegesítő a másodpercekig blur a 200-al a falnak mentem után, mert az nem élethű" féle semmisejó, mert NFS jellegű post-oknak szerettem volna tükröt állítani.
Ez egy lesz a sok közül. NFS, tehát valszeg nem várhatunk ízig-vérig szimulátort, ők is ahhoz képest értették a szim.-et - feltételezem -, hogy NFS. Valószínűleg lesz annyira széles réteg, akik jól eljátszanak majd vele, hogy az EA-nak meghozza a tisztes hasznot. Az, hogy itt valaki ennél jelentősen többet vár, az az ő baja. Ha mégis többet kapunk, majd örülünk. De, hogy az se jó, ha szép, de az se jó, ha szim., és természetesen az se jó, ha minden körnek 258x kell nekimenni, hogy nyerjünk a pénzünkért ... na mert ez NFS, az már nonszensz. -
raczger
őstag
Annyit még hozzáteszek, hogy a tegnap két gameplay-es videós hírt még nem láttam (illetve most néztem meg). Én először a pagani zondás videót láttam mint gameplay, abban nagyságrendekkel jobbank tűnik a fizika mint abban, kicsit kiábrándítónak tűnt. Remélem a következő húnapokban tanulmányozzák a fizikakönyvet és kezdenek valamit mert van jónéhány tipikus árkádbetegsége. De azért én még nem írom le a gamet, bízok benne.
-
athomi
veterán
A Shift-ről azt ígérik, hogy igazi szimulátor lesz, tele realizmussal. Nos, nekem és még sokan másoknak sem ez a videókból nem jött át. Én mindenesetre örülnék, ha nem lenne egy vérbeli szimulátor.
A Nitro tudtommal csak Wii-re és DS-re jön.
A World Online pedig ahogy a nevében is benne van, nem single játék lesz. Megjegyzem, a "minőséget" a Black Box biztosítja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BMW topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest