- Milyen GPS-t vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Toka_
senior tag
Igazad van, a versenyzők rengeteget ülnek szimulátor mögött, de nem egy leveszem a polcról a tömegterméket tolnak, ill. nem ők nézegetik itt a topic-okat a frissen megjelenő tömegtermékről ... ergo egészen másokról beszéltünk. Itt a "nézd már, nem törik élethűen a kocsi 200-nál a falnak közben" kontra "idegesítő a másodpercekig blur a 200-al a falnak mentem után, mert az nem élethű" féle semmisejó, mert NFS jellegű post-oknak szerettem volna tükröt állítani.
Ez egy lesz a sok közül. NFS, tehát valszeg nem várhatunk ízig-vérig szimulátort, ők is ahhoz képest értették a szim.-et - feltételezem -, hogy NFS. Valószínűleg lesz annyira széles réteg, akik jól eljátszanak majd vele, hogy az EA-nak meghozza a tisztes hasznot. Az, hogy itt valaki ennél jelentősen többet vár, az az ő baja. Ha mégis többet kapunk, majd örülünk. De, hogy az se jó, ha szép, de az se jó, ha szim., és természetesen az se jó, ha minden körnek 258x kell nekimenni, hogy nyerjünk a pénzünkért ... na mert ez NFS, az már nonszensz. -
_Toka_
senior tag
Szerintem ez igen jól néz ki. Még akármi kisülhet belőle.
A nemtúlélethű és hasonló hsz-ekre pedig azt tudom mondani, nagy valószínűséggel örülne minden leendő játékos, ha az ütközés sebességétől, szögétől függően esetleg soha többet, mások csak hónapokkal később játszhatnának a játékosok újra a kedvenc hűdeélethű játékukkal ... utóbbi esetben esetleg a jobb kézzel elérhető funkciókat majd csak hetekkel ezután, ahogy az egy komolyabb baleset után élethűnek mondható ... ugye?
Csak költőinek szánom a kérdést... De sokan ugye azt az apróságot is sokallják, hogy egy komolyabb ütközés után miért van pár másodpercig blur effekt, azért a legalapvetőbb élethűségre utaló dolog persze nem tetszik...
Igazából az NFS már a van sapkája, azért, ha nincs, akkor meg azért kategória. OK, tettek ők ezért ezt-azt, de kár ezért topicokat teleírni a de sz@r-ral!Na most, ez ide benézve furának tűnhet, de sztem a nagy többség tudja, miről beszélek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest