Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
tudom hogy te is idézőjelbe raktad mégis ott tartunk hogy azon vagy kiakadva hogy aki zeldázik meg stb az miért nem hc.
"Az hogy kinek mi a hc vonal az megint más kérdés!"
szerinted mégis ki? aki kitol egy sp-t? tőlem lehet az is ha ettől jobban alszol...nem azért nem játszanak vele mert nem ismerik, a hugom is ismeri a zeldát és még csak nem is játékos. az általam behatárolt hc vonal azért nem wiizik mert online van a kompetitív, klánokkal zsúfolt, kemény vonal.
de mondom tőlem a zeldázás is lehet hc, vagy amit akarsz.
csak azt nem értem miért fáj neked ez ennyire...
amiből elindultunk, az egy felvetés hogy a pc/box/ps hc vonal elcsábulhat. erre mondtam hogy valszeg kizárt. erre enged következtetni pl a kontrollerbe épített kijelző is, arra szolgál hogy egy csomó jó dolgot interaktívvá tegyen, de online pörgős meccseken emberek ellen aki lenéz a kezére az veszített. ennyi. legyen az starcraft, cod, fifa, bármi amit ember ellen játszol komolyabban. a wiinek nagyon bejött a casual réteg. miért változtatna ezen amikor mindenki őt próbálja követni, és az egyszerű játékosok igényeit kielégíteni?
-
törölt tag
-
törölt tag
szerintem meg a hc játékosoknak eszébe se jut a wii se a mostani se a köv, se az azutáni. a wii azzal ért el sikereket hogy a casual réteget célozta meg, hc-ból nincs tömeg, viszont alkalmi már bocsánat de "bohóckodóból" meg de. az eladás meg eladás, és a profit profit. a hc réteget nem fogta meg a tenisz meg a wii sport, de olyanok megvették akik konzolban nem gondolkoztak soha... és így tarolt akkorát amekkorát nem is vártak a bugyuta nagyfejű emberes grafikáktól.
szerintem a köv wii is marad a casual rétegnél, mert ők vannak sokan, és nekik próbál újra szórakozást, felhőtlen időtöltést kínálni. akiket meg "verseny" szinten akar játászani az marad boxon vagy ps-en.
hogy on is legyen, szerintem jó ötlet ez a fizetési mód, ahol elterjedt kb kötelező húzásnak számít, kényelmes, gyors, ellenőrizhető, és ha a játékokban is támogatva lesz akkor az meg egyenesen zseniális
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest