- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
A megjelenésig még minősíthetetlenek is maradnak sajnos
Nekem amúgy nincs bajom ezekkel a kisebb címekkel, platformerekkel, meg ugye ez volt az esemény célja is most. De ez a tér olyan vegyesfelvágott, hogy kb 1-1 játék jön be igazán emberenként szerintem, AEON nagyon tetszik a bemutatóból.
A közelmúltban be lehetett húzni valami gyerekjátékot ingyen, 3-4 napig nem tettem le. Kikapcsolódásra vagy ahol nem akar vért izzadni az ember a koncentrálással teljesen jók. (Plusz az Unravelt múltkor megnéztem még EA előfizu alatt, szemem könnybe szökött, hogy ilyet kihagytam eddig, az egy csoda.)Szerk.: ettől függetlenül azért több futó fejlesztést vártam volna ezen a vonalon, most nagyon hamar letudták a generáció vége előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- PSN ( Playstation Network) ajándékkártya
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series kontrollerek eladóak
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged