- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
yagami01 #125 üzenetére
nagy rajongója vagyok a sorozatnak, én is "ezzel kezdtem" autókázós pályafutásom... de nekem "csak" 3 nagy kedvencem van.... NFS4, UG2 és a Carbon... ezek az örök favok... van még persze 1-2 ami tetszett, elment, jó volt vagy igen értékelhetetlen volt...
az utolsó, amit még élveztem, az a Run volt.... azóta... nyögvenyelés... részemről...de kiváncsian várom, ennyi. majd ráérek szidni, ha már kipróbáltam és nem fog tetszeni.... de írtam már, de megint.. nagyon fosok az irányítás/hatóságtól...
-
LeventeV
senior tag
válasz
yagami01 #119 üzenetére
Kövezzetek meg, de nekem a 2015-ös NFS tetszett.
A 2005-ös MW óta először csapott meg a nosztalgiafaktor.
Messze nem volt tökéletes, de nagyon jól elvoltam vele.Ezzel szemben a Payback... nagyon nagyon nem jött be. A nagy ürességgel a térkép közepén, ami ráadásul a fő spawn point volt... Talán az Undercover volt még ekkora csalódás.
-
rdt89
addikt
válasz
yagami01 #105 üzenetére
Nagyon szépen összefoglaltad le a kalappal
, de sajnos a NFS-nek én már nem tudok megelőlegezni semmi bizalmat. Majd ha megjelent és a 10 órás trial-t ráfordítom és még akarok vele játszani, azt mondom oké, de jelenleg csak egy újabb felesleges 2 év elpazarlásnak tartom.
(#115) - = Zk = -:
Sajnos én meg ennél többet nem is tudok már elképzelni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest