- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
yagami01
aktív tag
Szerintem tudomásul vették a 2015-ös hibáit. Ez látszott a Payback-nél. Ahol persze újabbakat követtek el... de reméljük abból is tanultak. Szerintem azért több lesz, mint a 2015-ös.
Kiemelték, hogy 25. évforduló. És nagyon úgy tűnik az eddigiek alapján, hogy az eddigi részek bizonyos elemeit igyekeznek összegyúrni. Reméljük úgy, hogy az működik is ( elméletben működik amúgy ).
- Lesznek legális versenyek nappal. ProStreet. Nem csak ezért, a trailerben lévő pályarész is emlékeztett PS pályákra. Plusz az aszfalton szerepel a Pro Street korona:
- Visszatér a kocsi "életcsíkja" a Rivals-ból és a trailer-ben is láthattuk, hogy talán komolyabb szerepet kap a törés.
- Visszatér az off-road a Payback-ből. De ha minden igaz csak a homokos parton és nem kell hozzá külön autó ( legalábbis a trailerből nézve ).
- Visszatér a Rhino rendőrautó. Most Wanted pl. ( Szintén a trailerből. )
- Visszatér a Heat level ( MW - Rivals )
- Visszatér a tuning. Ráadásul estére korlátozódnak az illegális versenyek. Underground/Carbon A kreatív director tegnapi cikkben olvasni, hogy nyilatkozta, hogy ezúttal mélyebb lesz a testreszabás ( és a karaktert is testre tudjuk szabni, mi több ha minden igaz választhatunk is, így nem muszáj a csajjal menni ). Konkrétan ha jól vettem ki olyan testreszabási lehetőségek, vagy tesztek is visszatérnek, amiket az UG óta nem lehetett látni. Legalábbis én nem emlékszem rá. Erre gondolok ( a második kép a trailerből, az első UG ):
- Visszatér a 2015-ös testreszabási rendszer. ( És a vizes utak.) NFS 2015
Emellett....
- A kreatív emberke több autót ígér, hiszen a rajongók ezt akarták.
- Elvileg nem lesznek lootboxok.
- A rendőrök nappal kevésbé zargatnak, mint éjszaka.
- Át"aludhatod" a nappalt a garázsban.
- Visszatérnek a klasszikus rendőrüldözések ( heli, freeroam stb. )
- Új vezetési modellt dolgoztak ki, ami elmondásuk szerint immár jobb.
- Egy "rossz" zsaru lesz, aki vadászik rád. ( Mercer ) Tán Cross-ra akar emlékeztetni. Akár működhet is.
- Többen húztak még Carbon-párhuzamot. Van egy kanyar a trailer-ben ami nem sima és egyesek szerint kanyonra utalhat. És ott van a Palm City - Palmont City párhuzam.Lehet van amit kihagytam, de rossznak egyelőre nem tűnik.
Hétfőn okosabbak leszünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple Watch Ultra Black Titanium 49 mm Black Milanese Loop 49 mm Ocean Band 49 mm M/L Trail Lo
- Eladó Gaming PC Ryzen 7 7800X3D, RX 9070XT, 32GB RAM
- Samsung Galaxy Watch6 LTE 44mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest