- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
yagami01 #125 üzenetére
nagy rajongója vagyok a sorozatnak, én is "ezzel kezdtem" autókázós pályafutásom... de nekem "csak" 3 nagy kedvencem van.... NFS4, UG2 és a Carbon... ezek az örök favok... van még persze 1-2 ami tetszett, elment, jó volt vagy igen értékelhetetlen volt...
az utolsó, amit még élveztem, az a Run volt.... azóta... nyögvenyelés... részemről...de kiváncsian várom, ennyi. majd ráérek szidni, ha már kipróbáltam és nem fog tetszeni.... de írtam már, de megint.. nagyon fosok az irányítás/hatóságtól...
-
- = Zk = -
félisten
nagyon kömény...
úgy boncolgatnak videót, mint ha egy hatalmas volumenű játék jelenne meg... pedig ez csak egy NFS lesz...
komolyan mint mikor Kojima játékát boncolgatták képről képre... na az azért várósabb, mint ez...félreértés ne essék, nem ócsárolok senkit, főleg aki csak betezsi ide, emelem kalapom előtte.... csak maga vicces, hogy ekkora "figyelmet" kap egy NFS...
bennem még mindig ott a félsz és a tapasztalat az elmúlt évekből... -
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Sirandrish #58 üzenetére
annak a fél világ örülne. többek közt én is...
-
- = Zk = -
félisten
hát, pff.. de kap egy slotot és ennyi. az irányításra leszek a leginkább kiváncsi...
de nem féltem, hogy ez fogja kitessékelni a Grid-et a "megvásárolandó játékok kosarából"... -
- = Zk = -
félisten
hát, én csodát nem várok... de nem bánnám, ha "meglepőnének" végre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Mobil flották
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkVision P27u 4k-s kifogástalan állapotú monitor féláron!!!
- Dell Latitude 5480 (i5 7300u, 8 GB, 256 SSD, FHD) kiárusítás!! AKCIÓÓ!
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT + Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest