- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Az Ulefone gyárában jártunk
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
Lefújtam pirosra, abból volt a legtöbb, meg valakit érdekelt korábban ez a szín...
Sajnos nem lett tökéletes, mert a végére épp elfogyott a festék, szóval hátlapi résznél itt-ott megcsillan még a fém. Plusz anno nem tökéletesen kalapáltam le a memória és AGP foglalatokat, így maradt rajta egy két kósza fémszál. De nem baj, én sem festettem még így nyákot, próbának jó volt. Már azt is elfelejtettem, hogy még a műanyag proci foglalatot is eltávolítottam...
Gondolkodtam rajta, hogy mintát is fújok rá, van egy két ötletem, de elsőre megteszi így is.
Dobok ide egy-két képet hamarosan, ha nem gond, amint megszáradt a festék, kiraktam a padlásra.
(Rohadt meleg van ott most, legalább 40 fok és árnyékban!).
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lista frissítve (1000+ db laptop - 2025.10.07) - RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest