Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
válasz
Realradical #96 üzenetére
Nem, ez ezüst színű alapból, bár végülis hívhatnánk porszínűnek is.
-
flymi
addikt
válasz
Realradical #94 üzenetére
Ez poros?
Láttál már gépet, amihez évekig nem nyúltak hozzá? -
flymi
addikt
válasz
marositech #91 üzenetére
Igen, ez amolyan "megszokott" szín.
Fehér, neonzöld és narancs. Ezek azok, amik ritkábbak és utóbbi kettőből is csak olyan létezik, ahol a foglalatokat, hűtőbordákat festették ilyen rikító színekre. A Soltek a fehér színű nyákkal és a még ritkább Jetway ezért is dícsérendő, hogy más, mint az átlag.
Ez is és a fentebbi is az én lapom volt, sajnos ez a Jetway nem működött és az agp foglalatnak sem volt meg már a rögzítője, de még így is szép volt szerintem. Sajnos eladtam gombokért.
Majd egyszer veszek egy P4-es fehér Solteket, de most sem én nyertem a skandin... -
flymi
addikt
Az én festésem egy szobafestés közben ejtettem meg, mikor máskor... Szóval csak gyorsan maszkoltam és lefújtam pirossal. Olyan lett amilyen, de legalább elmondhatom, hogy végre én is megcsináltam, igaz nem működő hardverrel.
Képeket Google Drive-ban lehet megtekinteni.
Eredetileg egy fekete színű Aopen alaplap volt...
-
flymi
addikt
Lefújtam pirosra, abból volt a legtöbb, meg valakit érdekelt korábban ez a szín...
Sajnos nem lett tökéletes, mert a végére épp elfogyott a festék, szóval hátlapi résznél itt-ott megcsillan még a fém. Plusz anno nem tökéletesen kalapáltam le a memória és AGP foglalatokat, így maradt rajta egy két kósza fémszál. De nem baj, én sem festettem még így nyákot, próbának jó volt. Már azt is elfelejtettem, hogy még a műanyag proci foglalatot is eltávolítottam...
Gondolkodtam rajta, hogy mintát is fújok rá, van egy két ötletem, de elsőre megteszi így is.
Dobok ide egy-két képet hamarosan, ha nem gond, amint megszáradt a festék, kiraktam a padlásra.
(Rohadt meleg van ott most, legalább 40 fok és árnyékban!).
-
flymi
addikt
Lehet nekem is inkább egy 478-as deszkán kéne kipróbálni, mielőtt összemaszatolok egy 775-öst.
Van néhány döglött lapom, lehet azon próbálkozok (vga foglalatot már levagdalatam róluk), hogy fest sima akrillal és majd én is jelentkezem egy képes bejegyzéssel. Ha jól emlékszem van még fehér, piros és az arany színűben is lehet még valamennyi. -
flymi
addikt
Majdnem neked is beírtam...
nézzbe: Nem trollkodásból írtam, nem kenyerem. Mint említettem én is terveztem, hogy csinálok egyet, de valahogy sosem jutok el a megvalósításig. Másoknak ez legalább sikerült már és egy bejegyzést valóban megér, szóval bocs, ha megbántottalak kedves nézzbe!
Éjszakás voltam, kicsit kómásan ideböffentettem a megjegyzést.
-
flymi
addikt
Nem egy nagy durranás, már bocs. Más is csinált már ilyet/hasonlót, én is szeretnék, de plasti dip-pel és kimaszkolva a foglalatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan PlayStation 5 lemezes kiadás + 2 játékkal, garanciával!
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Dell G3 3500 Gamer laptop szép állapotban dobozával. (i7 10750h, Gtx 1660ti, 16GB ram, 1TB ssd)
- Asus F15 FX516PR 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest