- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szép, szép (főleg, hogy műxik is) de én a fekete foglalatokat és az elem helyét mindenképp maszkoltam volna. Az én ízlésem szerint 100x dögösebb lett volna úgy.
-
elistvan
őstag
Meredek. Azt hittem nem fog menni, de gratula! Bár a kártya és a ram slotokat én speciel nem festettem volna be, de megvan a tél a nyárban életérzés (mintha bederesedett volna) az biztos.
-
flymi
addikt
válasz
Realradical #96 üzenetére
Nem, ez ezüst színű alapból, bár végülis hívhatnánk porszínűnek is.
-
flymi
addikt
válasz
Realradical #94 üzenetére
Ez poros?
Láttál már gépet, amihez évekig nem nyúltak hozzá? -
flymi
addikt
válasz
marositech #91 üzenetére
Igen, ez amolyan "megszokott" szín.
Fehér, neonzöld és narancs. Ezek azok, amik ritkábbak és utóbbi kettőből is csak olyan létezik, ahol a foglalatokat, hűtőbordákat festették ilyen rikító színekre. A Soltek a fehér színű nyákkal és a még ritkább Jetway ezért is dícsérendő, hogy más, mint az átlag.
Ez is és a fentebbi is az én lapom volt, sajnos ez a Jetway nem működött és az agp foglalatnak sem volt meg már a rögzítője, de még így is szép volt szerintem. Sajnos eladtam gombokért.
Majd egyszer veszek egy P4-es fehér Solteket, de most sem én nyertem a skandin... -
flymi
addikt
Az én festésem egy szobafestés közben ejtettem meg, mikor máskor... Szóval csak gyorsan maszkoltam és lefújtam pirossal. Olyan lett amilyen, de legalább elmondhatom, hogy végre én is megcsináltam, igaz nem működő hardverrel.
Képeket Google Drive-ban lehet megtekinteni.
Eredetileg egy fekete színű Aopen alaplap volt...
-
flymi
addikt
Lefújtam pirosra, abból volt a legtöbb, meg valakit érdekelt korábban ez a szín...
Sajnos nem lett tökéletes, mert a végére épp elfogyott a festék, szóval hátlapi résznél itt-ott megcsillan még a fém. Plusz anno nem tökéletesen kalapáltam le a memória és AGP foglalatokat, így maradt rajta egy két kósza fémszál. De nem baj, én sem festettem még így nyákot, próbának jó volt. Már azt is elfelejtettem, hogy még a műanyag proci foglalatot is eltávolítottam...
Gondolkodtam rajta, hogy mintát is fújok rá, van egy két ötletem, de elsőre megteszi így is.
Dobok ide egy-két képet hamarosan, ha nem gond, amint megszáradt a festék, kiraktam a padlásra.
(Rohadt meleg van ott most, legalább 40 fok és árnyékban!).
-
flymi
addikt
Lehet nekem is inkább egy 478-as deszkán kéne kipróbálni, mielőtt összemaszatolok egy 775-öst.
Van néhány döglött lapom, lehet azon próbálkozok (vga foglalatot már levagdalatam róluk), hogy fest sima akrillal és majd én is jelentkezem egy képes bejegyzéssel. Ha jól emlékszem van még fehér, piros és az arany színűben is lehet még valamennyi. -
nézzbe
aktív tag
válasz
marositech #80 üzenetére
Persze hogy követő
mokó barátom pár házzal lakik arrébb
-
Mokó
aktív tag
válasz
marositech #82 üzenetére
Zöld és árnyalatai,valamint barna és árnyalatai..nah de ne vigyük el a topickot,286-tól fölefele volt itt már minden meg pár egyéb is
-
Mokó
aktív tag
válasz
marositech #80 üzenetére
Nem egy Ferrari-t akarsz véletlenül ?
-
flymi
addikt
Majdnem neked is beírtam...
nézzbe: Nem trollkodásból írtam, nem kenyerem. Mint említettem én is terveztem, hogy csinálok egyet, de valahogy sosem jutok el a megvalósításig. Másoknak ez legalább sikerült már és egy bejegyzést valóban megér, szóval bocs, ha megbántottalak kedves nézzbe!
Éjszakás voltam, kicsit kómásan ideböffentettem a megjegyzést.
-
flymi
addikt
Nem egy nagy durranás, már bocs. Más is csinált már ilyet/hasonlót, én is szeretnék, de plasti dip-pel és kimaszkolva a foglalatokat.
-
Thome
veterán
Hogy megváltozott az emberek hozzáállása a témához, miután kiderült hogy megy és stabil.
-
nézzbe
aktív tag
Ami azt illeti , ugye ma már elég dizájnos deszkák kerülnek le a szalagról, még a belépő szint is jobbam nézz ki mint anno , és majd mikor időm engedi akarok építeni egy egyedi házat , a nulláról ,fémből. Spéci házhoz spéci hardver dukál , arra viszont keret nincs , így viszont marad a régi hardver optikai tuninga hogy szépen nézzen ki, és ami azt illeti egyedi ötlet , régebben egy ati 9600pro-val kisérleteztem hogy hogy tűri a festéket a finom elektronika
-
nézzbe
aktív tag
Először is , >>>itt egy videó 3Dmark2001<<< minden teszt 10x ment le azért ez eltartott egy darabig, és végig zökkenő mentesen ment a gép.
Lézeres hőmérővel az északi híd 50 fok körül mozgott terhelés alatt, a CPU max 67 fok volt AIDA szerint, persze a hűtő le sincs rögzítve csak úgy rá van lökve a procira ...
Valamint még két AIDA kép, csak nagyjából hogy eddig mi van a gépben.
-
Mokó
aktív tag
Heló-haló
Nem rossz,nem rossz,látom megy a deszka/ topic is.....hüüüüm.Adtál egy ötlet.Csak én feketét fogok csinálni,mondjuk.Már csak egy "mihaszna" deszka kell,valamelyik szekrényben csak akad
-
oriic
HÁZIGAZDA
A videóhoz:
Ok hogy indul, de huzamosabb ideig (értsd több óra) is tökéletesen megy a gép?
-
Joccc07
addikt
Ez állat!
-
vimes
senior tag
visszatalálós hsz
-
törölt tag
naneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
-
nézzbe
aktív tag
válasz
LamerGyuri #48 üzenetére
-
LamerGyuri
senior tag
Azt a pár darab púpos kondit kicserélhetted volna előtte
-
nézzbe
aktív tag
Már úton van a videó YT-re
-
akom
őstag
-
vazee00
tag
Ha már fogadás, szerintem működni fog
-
adrian360
őstag
-
DeltaPower
addikt
visszatalálós hsz
-
CounterBoci
senior tag
Ha megfigyeltétek a 24 pines csati, amivel leszop@tta volna magát, le volt maszkolva. A ramba, pci-ba végighúz egy 500-as csiszolópapírt és öröm boldogság. Persze a melegedés megint érdekes téma lesz. Mert az alattomos tud lenni.
-
dugo_
veterán
válasz
marositech #36 üzenetére
Úriember biztosra nem fogad...
-
kentucky
őstag
Szerintem esélytelen, de azért kíváncsi vagyok
-
nézzbe
aktív tag
Csak érjek már haza melóból és csak azért is megmutatom , persze ha kudarc azt is
-
lkksioskdl3
aktív tag
A processzort sem kellett volna maszkolni. Így eléggé elrontotta az összképet. -
guftabi96
addikt
omájgott
-1 alaplap, gg -
Tamás88
őstag
De azért videót kérünk!
-
thesound
addikt
A vitrinben jól fog mutatni.
Nicely done!
-
Bird
addikt
válasz
marositech #29 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy a festék kitűnően szigetel. Ekkora Neumannt.
Viszont drukkolok.
-
marositech
senior tag
Akciós volt a diszperzit és belemártotta.
NA!
-
Feruendios
tag
Te atya úr isten, ertem en, hogy maszk meg minden, de bakker nem volt 5 perced lemaszkolni?
-
Bird
addikt
Ez a gép nem fog elindulni ez hót ziher.
-
konikan
aktív tag
Kiégtem ettől a bejegyzéstől
Szerk.:
Jobban megnézve a csatlakozókat azért le lehetett volna maszkolni -
KISDUCK
addikt
Neked nem mondták, hogy ne igyál tejet játék közbe?
Amúgy tetszik, valamiért a birodalmi rohamosztagosok jutnak róla eszembe. -
nézzbe
aktív tag
Műszak után , már rakom is össze , többi HW még száradt az este
-
marositech
senior tag
Na mivan? Mukodik vagy nem?
-
törölt tag
marhajo
Asus P5Akarmi Hoth Edition
-
kraftxld
félisten
Azért az Abit ST6E-RAID kicsit korrektebb munka volt
-
hokuszla
senior tag
Remélem NINCS háziállatod.
-
Realradical
őstag
[link]
A lehetőségek végtelenek -
Tamás88
őstag
Pár nap múlva lesz egy Youtube videó: My motherboard is catch the fire, because i painted the white color. Sok lájkot fog érni az biztos.
-
Bird
addikt
Te jó ég.
-
buherton
őstag
Én inkább az EMC miatt aggódom, mert ki tudja, hogy nagy frekin a felvitt festék réteg hogy viselkedik.
Szerintem ez az alaplap már mehet is a kukába.
-
kmisi99
addikt
Szerintem is lekopik a festék amint betolja a foglalatba a cuccot. De ha nem is párszor ki be rakosgatva szerintem egy próbát simán megér. De amúgy ja, pl félbehajtott papírlapot be lehetett volna tömködni a csatlakozókba
.
-
Snowy_owl
őstag
Nagyon mutatós. Nem kéne mondjuk, de tetszik.
-
8th
addikt
Kérünk videót róla ahogy bekapcsolod a gépet!
-
pomorski
őstag
Hardveraprón láttam, hogy több ember is keres mindenféle spéci alaplapot, pl. fehéret is keres valaki... Segíthetnél nekik (jópénzért)!
-
dugo_
veterán
-
pet007
aktív tag
Ertem en, hogy nem akartal annyit maszkolni, de a ramokra huzni ket csikot es benne hagyva lefujni lehet nem artott volna(ugyan ez vga-val). Amugy vitrinbe tokeletes.
-
Xaels
félisten
A képek alapján nem maszkoltál tényleg semmit. Az elem foglalata és a RAM meg VGA működni fog? Mivel festetted?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged