- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
válasz
Sanchez638 #17 üzenetére
Nem. A játék Neverwinterben és környékén játszódik, de teljesen más cég csinálja, mint a régi Neverwinter Nightsot.
-
Wolverine
félisten
válasz
Sanchez638 #14 üzenetére
Ennek a játéknak semmi köze a Neverwinter Nightshoz. Még a címe sem az
-
Sanchez638
addikt
Húha, de nem tudott megfogni ez a videó...Én a régi nwn-ot akarom viszont látni
-
Wolverine
félisten
válasz
Plazmacucci #11 üzenetére
A fegyver sebességéhez lehet kötni a karakter ütési sebességét egy MMO-ban is. A legtöbb játékban meg is oldották.
-
Raysen623
addikt
válasz
Plazmacucci #11 üzenetére
Hát dragon age-el pont nem játszottam, de legalább leírtad a lényeget végre! Igen, meglehet így is csinálni egy online játékot, ahol az általad leírt dolgok működnek...sőt van is olyan.
-
hat baszki ha jatszanal jatekokkal is akkor tudnad h a dragon age peldat pont azert irtam mert az elso reszehez kepest valtozott negativ iranyba. tudod az volt az a jatek ahol a ketkezes pallos lassam utott a kard gyorsabban a tor meg relative gyorsan. ezt kerdeztem h online jatekban meg lehet e csinalni de csak nem erted...
-
válasz
Anonymus X #3 üzenetére
ettől még kipróbálhatod. pénzbe nem kerül.
-
Raysen623
addikt
válasz
Plazmacucci #7 üzenetére
Nem értetted meg
Azt látom hogy neked nem tetszik az ilyen látványosan leanimált mozgás és harcrendszer. Viszont ott vagyok példának okáért én, akinek meg tetszik valamennyire. Azért írom így, mert a túl csicsás megoldás, amiben már semmit nem látsz szinte szintén a ló túlsó oldala és azt már én sem szeretem. A túl egyszerűt speciel azért nem szeretem, mert nem tudom a látottak alapján pontosan megítélni, mit csinál a karakterem...ezért kérdeztem, hogy te mire gondolsz pontosan, de legalább körvonalazva. A bizonyítás persze elmaradt. Azt látom mi az ami neked nem tetszik, de nem tudom pontosan mit értesz értelmesebb megoldáson?!
-
most nem tudom te mire ertetted de azert en elmondom neked hogy en mire. a harc olyan mint ha valami elcseszett animet latnek. felgyorsitott valami ami idetlenul nez ki. aka dragon age 2. ezert kerdeztem h real time online jatekban lehet e ertelmesebbet fejleszteni. de latom az embereknek tetszik az idetlen csapkodas.
-
törölt tag
igazából tökmindegy milyen lesz, amíg minden mmo-t 10 éves vérpistik játszanak, addig nem lesz normális játékélmény... (1-2 hc guildet leszámítva, ahová egy casual sosem kerül be)
-
Raysen623
addikt
válasz
Plazmacucci #1 üzenetére
Igazán kifejthetnéd mit értesz normális megoldás alatt? Remélem nem a másik játék idétlen 360 fokos körbefordulásait....
Tudod mi szomjazzuk ám a tudást, szóval ne fogd magad vissza!
-
Departed
őstag
válasz
atidzsiforc #2 üzenetére
Nekem viszont tetszett, terveim szerint tolni fogom open beta-tól.
-
Anonymus X
tag
válasz
atidzsiforc #2 üzenetére
Kicsit elkeserítettél, pedig a nyílt bétát terveztem kipróbálni.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
Plazmacucci #1 üzenetére
Probaltam a zart betat, szerintem szornyu.
-
miert kell ezt a speedezett mozgast eroltetni? ennyire beivodott az azsiai kultura a jatekokba? vagy mmorpg jatekokben nem lehet ertelmesen megcsinalni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Eredeti játékok OFF topik
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Felújított Dell Vostro 15 3568 (7. gen. i5, 16GB RAM, SSD+HDD, jó akku, videokártya)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bányász alaplapok és kiegészítők (RISER-ek, Stb.)
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest