Új hozzászólás Aktív témák
-
lorcsi
veterán
pontosan ezért gyűjtöm én is ezt a konzolt és a hozzá való játékokat
-
Kyster
csendes tag
Azért a pálmát még mindig a Nintendo World Championships kazetta viszi!
Akár az alap szürke, akár az arany kazettáról van szó, ha nagyritkán felbukkan valahol, olyan ~4.5-5 millió forintnyi dolcsi a végösszeg.
Mondjuk annak a játéknak kultusza van. Én is imádom az NES-t, de ez a játék már tényleg csak ilyen AVGN style emberkéknek van a listáján. -
buffon007
tag
ez komoly basszus.
-
Ez a történet biza megdobogta a gyűjtők kicsi szívét!
-
Titan44
tag
Mindjárt átnyálazom a Mega Drive és a NES cuccokat, a fene se tudja, van a dobozban egy rakás kacat... Lehet ott porosodik a leendő családi házam a Lamborghinimmel?
-
Mobi28
tag
Nem semmi. Vannak még fanatikus gyűjtők.
-
heki91
tag
Nekem a mai napig van számtalan ilyen kazettám.
ha valakit érdekel írjon.
-
CsiguszMaxim
senior tag
Jók az ilyen cikkek. Megszinesítik az ember napját. Ezért kell minden szir-sz*rt eltenni. Lehet majd az ükunokáim is ilyen jól járnak a Diablo 2-mel vagy a Gold kiadású TQ-el
-
NickLang
csendes tag
Heheheheh... így legyen boldog mindenki.
Nekem a felső jobb játék (SMB3) volt az igazi NES kedvencem. -
Rebell
senior tag
[STADIUM EVENTS ]Öcséééém, akkor ezt megveszem és tovább adom.
Ekkora nagy kamut.
-
Gozzer
csendes tag
Ha belegondolok, ano meg volt konzol kazi es gepkolcsonzo boltom....
-
bwoay
nagyúr
válasz
BudTerence #22 üzenetére
és játék van-é hozzá valami jó?
-
bwoay
nagyúr
válasz
BudTerence #19 üzenetére
nekem ugyan nincs, de emlékszem rá, amikor megjelent, maga volt a csoda. volt egy gameboyom, ilyesmiről max álmodozni tudtam. az FZ-10 sokkal kevésbé mutatós, most néztem meg. viszont ilyen fényképezőgépük is van
-
gábbor
tag
Ez semmi, régi lucasarts játékokért sokkal többet adnak, főleg ha fóliás... egy 20 éves fóliás dobozos The Secret of Monkey Island simán ennek a többszörösét éri. [Itt] egy oldal a legnagyobb ilyen lucasarts magángyűjtemény.
-
bwoay
nagyúr
válasz
BudTerence #16 üzenetére
yeeeahh, a legkirályabb!
érdekes, hogy a Panasonicnak később is lett egy FZ-1-e, csak az már fényképezőgép...Pubszon:
pontosan ilyen mid van??? -
thug
tag
A többi 1990db Stadium Events játék itt figyel a szekrényemben!
Valakinek kell belőle? -
bwoay
nagyúr
válasz
BudTerence #9 üzenetére
ajnye! melyik 3DO?
-
marositech
senior tag
-
PierNight
aktív tag
én nyáron jártam így
böngésztem a netet és rábukkantam egy hirdetésre, hogy rubik sajtot venne 6 ezer ft-ért (ha nem lett volna képpel imitálva nem tudtam volna mi az. lényegébe egy müanyag kör alakú "torta" a lényege h a színeket egymás mellé tedd. nem nagy játékélmény de mivel régi és kevés készült belőle pont azért mert "gagyi" ezért mára gyüjtőknek egész sokat ér) amikor megláttam a képet rögtön tudtam, hogy nekem van 1 ilyenem valahol a dobozok mélyén
aztán utána olvasgattam és felkerült ebay-re ahol sikerült eladnom 40ezer ft-ért ami lássuk be nagyon jó
szívesebben adtam volna egy magyar gyüjtőnek de mivel max 15 ezret ajánlottak volna érte ezért egy angol férfi-é lett. (hát igen arra felé több pénz van ilyesmire)
-
rudi
nagyúr
Ennyire nem megy a szövegértés egyeseknek
? Itt nem arról van szó, hogy egy régi konzolért adtak egy rakás pénzt, hanem arról, hogy egy ritkaságért. Ha nektek olyan bármitek van, amiből keveset gyártottak és még kevesebb maradt fenn belőle, akkor nagy eséllyel találtok rá valami őrültet, aki jó pénzért megveszi.
-
"továbbra is sokan őrültségnek tartják az ilyen gyűjtő szenvedélyt."
nem a gyűjtő szenvedélyt tartom örültségnem hanem hogy ennyit képes rááldozni. -
BudTerence
tag
Nekem van egy kifogástalan állapotú 3DO konzolom (még a doboza is megvan), azt is érdemes elrakni egy időre. De tudom, itt a játék ért sokat.
-
Black-core
aktív tag
Te olvastad a hírt? Nem a játék gép ér ennyit hanem a Stadium Events nevű játék amiből körülbelül 10 darab maradt fent.
Def26 Valami ilyesmi nekem is van itthon.Remélem mi is tudunk szerezni egy kis pénzt vele.Ráadásul akkor a mi játékunk még ritkább mivel a játék az a játék gépben van benne.És nem hiszem hogy sok ilyen játékgép maradt fent
-
Def26
félisten
Akkor mennyit érhet egy régi kvarcjáték?
-
szumoo
senior tag
Szerintem dobok haveromnak egy mail-t, hogy sürgősen rakja fel az ebay-re az övét, ha még megvan.
Ennyire ritka számba mennek ezek a gépek? -
továbbra is sokan őrültségnek tartják az ilyen gyűjtő szenvedélyt.
+1
sose értettem, hogy hogyan képes valaki ekkora összeget kiadni egy tárgyért. Nem csak játékoknál hanem híres emberek személyes tárgyaiért is. Én elég komoly Star Trek rajongó vagyok, de Picard kapitány székért vagy teáscsészéért se adnék ilyen nagy pénzeket. Persze aki megteheti..
-
atike
nagyúr
Hmmm... Nem is hallottam még arról a játékról... Nem semmi.
Teljes CoV gyűjtemény ér már valamit?
-
JoeYi
őstag
NES eladó eredeti dobozos Super MArio Bros-sal és eredeti dobozos tetrissel 1.5M-ért. pm
-
Pubszon
veterán
Nekem volt régen ilyen Nintendo, hozzá eredeti pár játék, köztük a Mario, meg kell, hogy keressem és eladom vagy 1 millióért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- 2 db PlayStation Move motion controller + PlayStation Eye kamera
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest