- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolopele
nagyúr
Ez pont nekem mondod, aki szinte minden procis topikban leírja ezt? Na de itt is leírtam már: " Pont azok a procik szorulnának inkább tuningra, amelyek már vagy 10-15 évesek, de a legtöbb még úgy sem fog a nyomába érni egy mai, modern, nem túl magas órajelű procinak sem".
-
kolopele
nagyúr
Nem kötelező tőlük venned semmit, ennyi. A Ryzennek is vannak már igen komoly procijaik, amelyek felveszik a versenyt egy 9900k - val is. Szerencsére van bőven lehetőség. Felesleges ez a nagy fokú gyűlölködés. Egyébként meg egy profi hacker bármit fel tud törni ha nagyon akar, nem kell oda cikkezett sebezhetőség sem.
-
kolopele
nagyúr
válasz
Dr. Romano #14 üzenetére
Nekem is jelenleg 4.7 - en megy all core a 9900k, lényegében ennyit tud gyárilag is 8/16 - on turbo boost mellett. Több abszolút nem kell, még ennyi is felesleges lényegében.
-
kolopele
nagyúr
A sebezhetőség is egyfajta vádaskodás volt az Intellel szemben, hiszen azt az igen lényeges dolgot szinte sosem tették mellé, hogy saját hálózat, fizikai hozzáférés kell ahhoz, hogy bármit is ellehessen lopni valakinek a gépéről. Érdekes, hogy soha nem is történt még csak hasonló sem a HT miatt eddig.
-
kolopele
nagyúr
Ma már szerintem eléggé értelmét veszítette a tuningolás, hiszen alapból megvehet az ember akár gyárilag 4.7-5GHZ turbo boost - tal rendelkező procikat, a magok számáról már nem is beszélve. Pont azok a procik szorulnának inkább tuningra, amelyek már vagy 10-15 évesek, de a legtöbb még úgy sem fog a nyomába érni egy mai, modern, nem túl magas órajelű procinak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged