- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolopele
nagyúr
Ez pont nekem mondod, aki szinte minden procis topikban leírja ezt? Na de itt is leírtam már: " Pont azok a procik szorulnának inkább tuningra, amelyek már vagy 10-15 évesek, de a legtöbb még úgy sem fog a nyomába érni egy mai, modern, nem túl magas órajelű procinak sem".
-
kolopele
nagyúr
Nem kötelező tőlük venned semmit, ennyi. A Ryzennek is vannak már igen komoly procijaik, amelyek felveszik a versenyt egy 9900k - val is. Szerencsére van bőven lehetőség. Felesleges ez a nagy fokú gyűlölködés. Egyébként meg egy profi hacker bármit fel tud törni ha nagyon akar, nem kell oda cikkezett sebezhetőség sem.
-
kolopele
nagyúr
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Nekem is jelenleg 4.7 - en megy all core a 9900k, lényegében ennyit tud gyárilag is 8/16 - on turbo boost mellett. Több abszolút nem kell, még ennyi is felesleges lényegében.
-
kolopele
nagyúr
A sebezhetőség is egyfajta vádaskodás volt az Intellel szemben, hiszen azt az igen lényeges dolgot szinte sosem tették mellé, hogy saját hálózat, fizikai hozzáférés kell ahhoz, hogy bármit is ellehessen lopni valakinek a gépéről. Érdekes, hogy soha nem is történt még csak hasonló sem a HT miatt eddig.
-
kolopele
nagyúr
Ma már szerintem eléggé értelmét veszítette a tuningolás, hiszen alapból megvehet az ember akár gyárilag 4.7-5GHZ turbo boost - tal rendelkező procikat, a magok számáról már nem is beszélve. Pont azok a procik szorulnának inkább tuningra, amelyek már vagy 10-15 évesek, de a legtöbb még úgy sem fog a nyomába érni egy mai, modern, nem túl magas órajelű procinak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B660-I GAMING WIFI
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest