- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Tikakukac #89 üzenetére
Igen, a kijelző talán az egyetlen "elavult" része (Apple mércével), és nálam is ez lenne az első a todo cserelistán, de amúgy a méretéhez képest a felbontása elfogadható és ha nem is IPS, nem átlagos TN panel van benne.
Ahogy írtad, annak sajnos semmi esélye, hogy ebbe is IPS retina kijelzőt raknak, mert nem kívánatos konkurencia lenne házon belül.
-
tothzoltan
tag
válasz
Tikakukac #39 üzenetére
Ha nem a te inged volt miért vetted magadra? Nem kell ám beszólni ha nem muszáj.
Mindössze az objektiv hozzállást meg a szakmaiságot hiányolom "néha" itt a fórumon. De ha már így kitaláltál magadnak...
Se apple fan nem vagyok, se pc fan ... vagyis inkább mindkettő, és cseppet rühellem, hogy mindig oldalt kell választani. Miért nem lehet ezekről a témákról hate és flame nélkül elbeszélgetni, úgy, hogy az aki idetéved ne fröcsögést meg fikázást lásson hanem építő hozzászólásokat, neadjisten' még tanuljon is belőle.
Az "uraság" erre mert hangot emelni. Ezzel nem értesz egyet? -
merkucyo
aktív tag
-
merkucyo
aktív tag
A lassan 5 éves már nem kapható 17"-os MB-om alaplaphibás lett és már úgy voltam vele, hogy örökre elválnak útjaink, mikor neten keresgélve az esetleges megoldást megláttam, hogy a gyár ingyen kicseréli az alaplapot mert pár modell hajlamos lehet ilyesmi hibára.
Visszavittem és másnap mikor elhoztam tejesen jó volt minden.Hangsúlyozom, hogy az 5 éves gépet, már évekkel a gari lejárta után cserélték szó nélkül...
Asus laposom meg 1 hónap után beadta a kulcsot, nagy nehezen visszavitték több mint 1 hónapra és mikor az 5 héten megkérdeztem, hogy mi a helyzet még én voltam a szemét...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Pro 13" Retina M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Asztro / Garancia / Magyar
- Legion 5 Pro 16ACH6H 16" QHD+ IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 16GB 512GB NVMe gar
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest