- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack@l
veterán
Abu a mai cikkében még mindig ezt fejtegeti...
"Ezzel kapcsolatban annyit tudtunk meg, hogy az AMD a funkciót nem akarta letiltani az amúgy elvileg támogatható hardvereken, de a fentebb említett álláspontjukat fenntartják, miszerint az FRTC-t a 260-as vagy jobb, illetve 300-as Radeon sorozathoz készült, tehát ezekkel fog úgy működni, ahogy eltervezték. Bajt persze nem okoz az aktiválása, így lehet próbálgatni. Tekintve a szolgáltatás jellegét és működését ez egyfajta kommunikációs stratégia lehet, hiszen nem mindenkihez fog eljutni az az információ, hogy az FRTC minden GCN-es Radeon VGA-n aktiválható."
Most ennyire retardáltnak néznek mindenkit, hogy az átnevezett kártyán féljünk mert lehet nem úgy fog működni?
Az utolsó mondat meg priceless, annak tudatában hogy ők terjesztették a fals infót. -
Jó én értem, hogy most nem esik jól neked, hogy a 7xxx sorozat kimarad, de szvsz ez nem a világ legfontosabb újítása ami nélkül nem lehet élni.
Akkor még mindig nem érted mit akarok mondani. Itt a "nem esik jól" kifejezés mögöttes tartalma annyi, hogy az AMD-nek nem kellett volna túl sokat tennie, hogy a Radeon 7xxx széria is megkaphassa a featurát. Nem tették, és ez szimplán annyi, hogy nem foglalkoznak az ilyen kártyák tulajdonosaival. Akik ha támogatást akarnak, cseréljék le akár csak egy Radeon R360-asra, mert akkor már kiérdemlik a bizalmat....
Ha ez szerinted rendben van, akkor hurrá, de ne akarj hosszú távú üzleti kapcsolatokat szervezni szerintem.
Hogy mennyire használnám ki, azon is vitatkozhatunk, 60Hz-es LCD TV-t használok monitornak, általában V-Sync-el. Szóval nekem pont jól jönne...
-
Pedig ezen sok vitáznivaló nincs, ez szemétség, pont. Az nVidiára pont ilyenek miatt hánynak lilát sokan (jogosan), az AMD-nek miért kellene más megítélés alá esni?
(#76) Bici: ezeket továbbra is ugyanúgy lehet majd driverből csinálni, ha néhány egyszerű feltételnek megfelel a játék. Szó nincs arról, hogy a felsoroltakat mind külön-külön kellene implementálni.
-
Az "új" cucc(ok) kimerülnek a Fury-ban, ami nem az én pénztárcámhoz van mérve, és feltehetően nem is azokéhoz, akik még nem cserélték le az első GCN szériába tartozó videókártyáikat. A többi "új" kártya rebrand, és teljesítményben, sőt, némelyik még feature terén sem tud többet, mint például az én kártyám.
Továbbra sem látom tehát, miért vágnák azzal maguk alatt a fát, hogy az FRTC-t belerakják az összes GCN driverébe.
Ezen kívül pedig itt nem arról van szó, hogy eddig megvoltunk nélküle, és most hiányozni kezdett, hanem arról, hogy az AMD belerakott egy új feature-t a driverbe, csak éppen a támogatásnál kihagyták az első GCN szériát. Ez egy gesztus. Ha belerakják, az az üzenet: "Látjátok, hogy törödünk veletek.". Most az üzenet az "Törődünk azokkal, akik a mostani kártyáinkat megveszik.".
Biztos velem van a baj, hogy ez az üzletpolitika nem kezdi el rózsaszínben láttatni az AMD-t. Mert ez egy lépés, aztán még feltehetően jönnek továbbiak is, én pedig, mint első generációs GCN tulaj, elárulva érzem magam emiatt...
-
törölt tag
Arról, nem is beszélve, hogy eddig megvoltunk ilyen driverbe épített feaure nélkül, most meg már, hogy bejelentik, hirtelen mindenkinek kell és aki nem kapja meg az ordíthat az AMD -re, hogy fújj mekkora szemetek? Na ne már...
Hmm.
Arról van-e infód, hogy DX-12-alatt milyen hátránnyal fog járni, hogy nem kapja meg a 7xxx széria ezt a lehetőséget? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hegesztés topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest