Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Android szakmai topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Béééla
őstag
Nagy tételben legfeljebb alkatrésszel találkoztam, az Artist-jussról el is felejtkeztem, de a bruttó ár is majdnem annyi mint a kínai boltos induló ár, azért az már "valami"

Van a hétköznapi ár, van az akciós ár, ez meg a túl szép ahhoz hogy igaz legyen ár, főleg mert akkor mindenki tőlük rendelne és nem itt tartanának. Kolléga vett telót kiemelkedően jó áron, számla, doboz, minden, szóval nem zugGSM 0 perces OEM látványosan trükközött teló. Mikor rákérdeztem nem sokkal később hogy én is vennék onnan annyiért, addigra a boltnak a hűlt helye volt csak.
Persze nagyon remélem hogy 100% gerinces, tisztességes vállalkozó áll mögötte, mert akkor legalább egy kis árverseny beindul.A csínai webshopról van ismerősi körben is tapasztalat:
- aliexpress, telefonrendelés, "eu warehouse", rákérdez BIZTOS nem lesz vám-áfa? BIZTOOOS! Frászkarikát, persze egy csomó postaköltség volt és visszaküldeni is szar lett volna
- máshonnan "eu WH", végül nem kellett fizetni rá mert amúgy is apró pár dodós kacat volt, de ott virított valami matrica hogy mittomén 6-os kódú termék: fizikailag EU-ban van, de nem vámkezelt, célországban nyugodtan vessék alá ha úgy alakul.
Kár hogy az iparági pletykákról meg nem fogunk hallani, az mindig érdekesebb mint
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Peugeot, Citroën topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- BestBuy ruhás topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- 10 db Samsung Galaxy S24 FE tok
- Gamevice Flex - okostelefon játékvezérlő
- Baseus Airpow powerbank, külső akkumulátor fekete (20000mAh, 20W, QC + PD)
- Apple AirTag 1 Pack Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Anker SOLIX C300X - 288Wh Hordozható töltőállomás - LiFePO4 akku ~20 hónap garanciával
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest