Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Béééla

őstag

válasz Bog #80 üzenetére

Nagy tételben legfeljebb alkatrésszel találkoztam, az Artist-jussról el is felejtkeztem, de a bruttó ár is majdnem annyi mint a kínai boltos induló ár, azért az már "valami" :)
    Van a hétköznapi ár, van az akciós ár, ez meg a túl szép ahhoz hogy igaz legyen ár, főleg mert akkor mindenki tőlük rendelne és nem itt tartanának. Kolléga vett telót kiemelkedően jó áron, számla, doboz, minden, szóval nem zugGSM 0 perces OEM látványosan trükközött teló. Mikor rákérdeztem nem sokkal később hogy én is vennék onnan annyiért, addigra a boltnak a hűlt helye volt csak.
    Persze nagyon remélem hogy 100% gerinces, tisztességes vállalkozó áll mögötte, mert akkor legalább egy kis árverseny beindul.

A csínai webshopról van ismerősi körben is tapasztalat:
    - aliexpress, telefonrendelés, "eu warehouse", rákérdez BIZTOS nem lesz vám-áfa? BIZTOOOS! Frászkarikát, persze egy csomó postaköltség volt és visszaküldeni is szar lett volna
    - máshonnan "eu WH", végül nem kellett fizetni rá mert amúgy is apró pár dodós kacat volt, de ott virított valami matrica hogy mittomén 6-os kódú termék: fizikailag EU-ban van, de nem vámkezelt, célországban nyugodtan vessék alá ha úgy alakul.
    Kár hogy az iparági pletykákról meg nem fogunk hallani, az mindig érdekesebb mint

Új hozzászólás Aktív témák