Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cskamacska #263 üzenetére
Trömp kevésbé tud az európaiak fejére csapni, mert pl. az ARM európai cég (brit), tehát ha ő megvon tőlünk valamit, akkor mi is tudunk mit megvonni tőle.
Szemben ugye a kínaiakkal, akik érdemben nem tudnak (technológiai vonalon) visszavágni az USA-nak.
Bár egyéb téren se nagyon tudnak, mert az igaz, hogy ők egyes termékek szinte kizárólagos szállítói, de egyben az is igaz, hogy ugyanazon termékek szinte kizárólagos vevője az USA. Szóval ha valamit nem adnak el az USA-nak, akkor az rájuk szárad
-
snorbi82
senior tag
válasz
cskamacska #261 üzenetére
Minap voltam Árkádban. (falusi vagyok, havonta egyszer kétszer elmegyünk). És ezt a telefonálást tapasztaltam. Párommal néztünk, hogy mi ez az új szokás. Nagyon nem értem, hogy miért lett ez most "trendi"
-
totron
addikt
válasz
Kedvencem, mikor a női technikai érzék nem tudja és persze nem is mozgatja, hogy hol az a kurva mikrofon, hedszeten különösen. Mellé szorgosan bassza oda a hedszet mikrofonját kemény tárgyakhoz, teljesen random... Alapból távol beszélve a mikrofonba, amiről ugye nem tudja, hogy hol van, így eleve fel kell hangosítani, hogy halld - az odabaszás így az igazi!
-
Ezekiell
veterán
válasz
Aki kihangosítva beszél a telefonján társaságban/utcán/buszon/stb, annak felhelyezném a telefonját a hátsójába...
-
S e t h
nagyúr
válasz
-
elfelejtette
veterán
válasz
Ennél csak az a viccesebb, mikor a telefon tetején a hangszóróba beszél, mintha walkie-talkie lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Béta iOS-t használók topikja
- Ingatlanos topic!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest