- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Ezekiell #267 üzenetére
[link]
A cikk linkel egy másikat, ahol mást is írnak. Érdemes végig olvasni. Az egyik cég meghal, de lesz helyette másik. Én továbbra se írnám le Kínát, mint ahogy itt azt sokan teszik. És ez nem azt jelenti hogy szurkolok is nekik. Csak sztem meg jót tesz a piacnak egy kis verseny.
Illetve ha a Huaweit sikerül lenyomni az Usa-nak a Oneplus vagy a Xiaomi se fog gondot jelenteni. -
-
hito
nagyúr
válasz
Ezekiell #179 üzenetére
Nem is az alapján ítélem meg őket, hanem a 18 évnyi ügyfél múltam után. Abban a két évben volt némi extra rálátásom, de se pro se kontra nem erősített rá a dologra. Viszont a 2018-as elválásnál gusztustalanabb dolgot kevesebbet éltem meg. Az NMHH-nak csak telefonon vázoltam tényszerűen a sztorit, kérve a tanácsukat és véleményüket, mire a hölgy ellentmondás nem tűrően közölte, hogy azonnal vigyem bíróságra az ügyet. És ez is csak egy részét teszi ki a nagy egésznek, ami 18 alatt kialakult bennem. Apró és kevésbé apró cseppek a pohárban. Nehezen váltok, bankolni is egy társaságnál bankoltam több mint 15 évig, azért húztam ilyen sokáig a vodánál. De ha valamit az életbe többet nem, akkor az a voda.
aelod: és ez ettől miért teszi butasággá, amit írok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Autós topik
- Milyen házat vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Fotók, videók mobillal
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest