- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
-
5,7" hmm szinte a Note széria össze olvadt a többi phablettel. Az A8 viszont jó hw-vel rendelkezik, csak a kezdő árától egy picit félek hogy vastagon fog majd az a bizonyos toll.
-
törölt tag
válasz
Quasi_modo #44 üzenetére
Stimmel. Erre reagáltam, hogy a Honda esetében az indoklásnak van valóság alapja. A Samsungnál viszont nincs. Sőt! A Samsung hagyta, hogy a konkurencia elérje azt a szintet, aminél a Samsung termékek túlárazottá váltak. Sztem egyedül a Note sorozatban maradt meg az a bizonyos plusz.
-
Nexave
tag
A samsungnál mindenki elmeroggyant? Borzasztó áron kínálnak mindent. Lesz ez valaha jobb? Na nem mintha akkor vennék
)
-
Forest48
aktív tag
"a legnagyobb fémházas okoseszköz (5,7"-es Full HD kijelző)"
Ezen csak én akadtam fent?!
Akkor pl a Mate 7 az micsoda? Vagy náluk az első?
Mellesleg több táblagép is van fémházzal...
Bullshit -
Kékes525
félisten
-
exelsior1
senior tag
Az kimaradt, hogy elvileg ugyanolyan érintéses ujjlenyomat olvasó lesz benne mint az S6-ban (képeken is úgy tűnik). Még ez sem menti meg, a snapi 615 ennyi pénzért kevés (ugynaúgy mint az S5-nél a 410). De hát, valamit valamiért.
-
törölt tag
válasz
Quasi_modo #36 üzenetére
Volt Honda autóm és motorom is. Mindkettőben benne volt az a plusz, amitől drágábbak a kategóriatársaknál (bár, a CBX 1000 -nek nem is nagyon volt kategóriatársa, mert az a gép maga volt a szerelem első látásra.) Az A8 viszont nem Bentley, a Samsung meg nem Vertu.
-
válasz
Quasi_modo #36 üzenetére
Igen, hasonló a helyzet. Végül is a Samsung is így kezdte, ha jobban belegondolok. 10-15 éve nem igazán voltak prémium minőségű/árazású termékeik.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
bulikavagyok #35 üzenetére
Pont mint annak idején a Honda a kocsiknál. Ők be is jelentették, hogy most már elérték azt a szintet, hogy nem kell olcsón adniuk a járgányokat. Van ilyen.
-
válasz
Quasi_modo #34 üzenetére
Igen, ez is igaz. A kínai telók is kezdenek árban felzárkózni koreai/amerikai társaikhoz..
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
bulikavagyok #33 üzenetére
Nem csak a Samsungok kezdenek magas áron, hanem szinte az összes.
-
válasz
Quasi_modo #32 üzenetére
..de azért azt is vedd figyelembe, h nem gondoltam én ezt annyira komolyan!
Ezért volt a smiley.
Ez is egy túlárazott telefon, mint minden egyes Samsung megjelenéskor. Épp ezért nem is értem ilyenkor a magas nyitóárra vonatkozó rengeteg hozzászólást.. -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
bulikavagyok #31 üzenetére
Igaz. Adtam már nagy pénzeket mobilokért, de ez nem az amiért adnék. Van ez így, nem vagyunk egyformák.
-
válasz
Quasi_modo #21 üzenetére
Ezek szerint Neked nem!
-
FATtila78
tag
Lehet bennem van a hiba, de nálam a középkategória 40-80ezer forintos készüléket jelentene.
-
babkukta
senior tag
Pfeeejj, ha Kínában 145, itt mennyi lesz? 3 éve egy flagship volt ennyi, ma meg a középkategória. Azért ez elég sz.r irány, de szerintem ezt mindenki érzi.
Tény h szép, de ennyiért... gondolom itt lesz vagy 160, amennyiért már pl Z3at lehet kapni, és ez csak egy a sok közül, ami jobb cucc mint ez. Nem beszélve arról, h hadveraprón konkrétan már ennyiér S6-ot is lehet kapni. Oké, új telefon, de mi a tökömért kell neki ilyen ár? Hogy majd utána letudják engedni 120ra, aztán a hülyék megveszik mert 2 hónap alatt lement 40 ezret, de még így is lehúzás lesz. De legalább megvan, h olcsóbb lett. Jövőre tényleg a legtöbb flagship ára 3-al fog kezdődni, és nem 5 számból fog állni. A középkategória meg felmegy 2 kilóig, lol -
h4h01
senior tag
Galaxy A8: Vékony telefon vastag vevőinknek; Vékony, átlagos telefon vastag pénztárcájú, átlagon felüli vevőinknek
-
Urmy
tag
Az alma nem drága! Az életérzést amit az nyújt ha a kezedbe fogod, nem lehet megfizetni!
Tegyél fel egy tükrös selfit apple-el vagy samsung-al meglátod melyik kap több likotEgyébként szép teló kár hogy nem műanyag.. francnak csinálnak minden telefont fémből meg üvegből..
Lenne inkább cserélhető akis meg vízállóság.. no de Iphone (copy) kell a népnek!? Vagy mégsem ?? -
Freezee
senior tag
Nem kell ide Zolik , elmondom én
Van ennél jóval rosszabb hardverrel sokkal kisebb kijelzővel "sukár" telefon ami potom 2x ennyibe kerül és még fele ennyire sem használható. Akkor miért ne lehetne egy jobb készüléket ami szebb is fele annyiért adni?? Hol van előírva hogy harmadannyiba kell kerülnie?? -
Matada2.3
veterán
Már rohanok is a boltba!
-
joey04
titán
majd mindjárt jön Zolik és elmondja, hogy van más túlárazott készülék is a piacon, tehát a samu is megteheti.
-
mizoli
addikt
Véletlenül sem
Számomra nem kérdés: Xiaomi Mi Note -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
bulikavagyok #1 üzenetére
Kinek?
-
GegeWarrior
senior tag
Mire ideér lesz vagy 200ezer
Az nem semmi...
-
kengyel
nagyúr
A telefon jó lett, az árán már meg sem lepődöm.
-
janeszgol
félisten
Az arahoz kepest gyenge. 2 giga ram? Max itthoni 100k forintert.
-
Polllen
nagyúr
Komoly árazás, ráadásul ott, ahol annyi konkurencia van, mint a szemét...
-
ladapower
tag
Lenovo Vibe Shot sokkal jobb ár értékű... Alig várom, hogy meghozza a póstás
-
roli543
őstag
Kár érte, pedig egyenesen gyönyörű, amit ritkán mondok Samsungra, de ez az ár pofátlan....
-
kbyte1024
veterán
Középkategoria mi?
-
batman1235
csendes tag
Ez az árazás enyhén szólva is elég pofátlan a Samsungtól, remélem nem lesz sikere, ha csökken a bevételük talán valamennyire észhez térnek.
egyébként meg szép, és jól összerakott telefonnak tűnik -
ghiottone
nagyúr
Egy ilyen telefon minden pénzt megér igazi drágasszág!
-
Csapoati
nagyúr
Sokba kerult a dizajn megalkotasa, na.
-
Hunt3r22
őstag
160e ft-ért 3 gb ram nem fért bele..pedig tetszik a telefon.
Note 3/4 oda vissza veri.
-
Shyciii
veterán
Úgy látszik a Samsung nem elegett esett még pofára...sebaj. Legyen csak egyre kevesebb bevételük, ha ennyire idióták, hogy még mindig nem kapcsolnak.
-
bollokcs80
Korrektor
Azt hiszem az "elárazás bajnoka" címet elvitték a HTC elől, pedig azok se voltak ügyetlenek....
-
madgie
titán
A8 mellé A8 illik
-
Melyik Samsung az?? Legalább nem lesz minden harmadik embernek ilyen telója.
Egyébként egy ilyen gyönyörűség minden pénzt megér.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung eddigi legvékonyabb és legnagyobb kijelzővel felszerelt fémházas masináját beárazták, és az A3, A5 és A7 után nem meglepő módon egyáltalán nem lesz olcsó.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest