- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
FoxiestFox #9 üzenetére
Hát, nekem nagy paráim nincsenek, eddig is konzolra vettem volna meg, szóval nem érdekel, hogy milyen lesz vagy nem lesz a PC-s grafika. De őszintén, ha elérnek egy Halo 3 környéki grafikát, az nekem már rég jó, a lényeg, hogy a játék legyen jó (leginkább a történet).
-
Morden24
nagyúr
Baszki, nem hiszem el, hogy ennyire értetlen vagy.
A PC-s verzió lesz konzol szinten. A szarkazmusról ugye tudod, hogy nincsen köze a madárhoz?
Muszáj a fejlesztőknek a konzol szintjéhez írni a játékot, mert ha a pc szintjére írják meg, akkor a konzolosok puffognának hogy ők is ugyanazt a játékot vették meg mint a pc-sek, akkor miért nem ugyanazt a játékot kapják?
Erről beszélek. A PC-s lesz a konzolos szinten, csak ők nem ezt mondják, magyarul hazudnak, vagy ha úgy tetszik, szépítenek.
szerk.: Amúgy én még sosem hallottam, hogy a konzolosok puffognának, hogy az ő játékuk kevésbé szebb. Biztos van egy-két bohóc, de hát istenem...
Azért PC-t konzollal ne hasonlítsunk már.
Nagyon jól tudom, hogy egy mai PC erősebb, mint egy konzol. Ezt ugatom én is, csak nem akarod megérteni
Egyébként azt azért hozzátenném, hogy akinek egy játékban a grafika a lényeg, az ne merjen olyanokat kihányni a száján, hogy a konzol játékok buták. Grafikabuzzancsoknak úgyis mindegy, mivel játszanak, csak nézzen ki "kirájulöcsém".Ráadásul a PC-t a játék mellett még millió dologra lehet használni.
Na, már megint itt tartunk. Rójuk már fel a mikrosütőnek, hogy nem mosogat és nem jön be rajta az RTL Klub...
-
Morden24
nagyúr
Szarkazmus.
Egyébként én eddig nem vettem észre, hogy bármelyik játék jobb lenne PS3-on, leszámítva (állítólag) az FFXIII-t, de hát attól valahol elvárható, és nem is meglepőSzóval maradjunk annyiban, hogy a PC lesz konzolos szinten, nem a konzolos PC-szinten. Csak éppen "szépen" akarták megfogalmazni.
A játékmenet butításokat meg nagyon örülnék, ha elkerülnék, ugyanis annak nem a konzolokhoz vagy PC-khez van köze, hanem ahhoz a hülyeséghez, hogy szögegyszerű, primitív és agyatlan lövöldékkel akarnak versenyezni, mert azoknak nagyobb piaca van (platformtól függetlenül), mint egy intelligens(ebb) játéknak, ahol valamennyit gondolkodni is kell.
Szóval remélem ez tényleg nem lesz "buta" (nem butított) játék.(#3) Loveless: Én ugyan csak videókon láttam összehasonlító felvételeket, de részemről csak a színkezelésben vettem észre különbséget, egyébként tök ugyanaz (eltekintve néhány játéktól, ahol nyilván a készítők keze van a dologban, nem a konzol hardveres képessége).
(#5) Ateszzero: Állítólag kicseszett nehéz rá programozni.
-
Morden24
nagyúr
Na, végre rájöttek, hogy a konzolnál nem hardveres akadályok vannak bizonyos grafikai részletesség felett, hanem egyszerűen csak nem kell butítani. Ez aztán a fejlesztőcsapat, még a fizikai korlátok sem állhatnak az útjukba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Apple iPhone 8 - 256 GB - fekete (152)
- FÉLÁRON!!!! Samsung Odyssey G3 S27AG320NU Monitor
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest