- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
xmaas
őstag
En a Xperia Z uj generaciora varok 5" meretben max , ez baromi nagy telefonalni , taska nelkul hordhatatlan jo meg minden csak tulsagosan nagy hacsak nem tabletre van szukseged
-
Márkosz
tag
Hát ha ezt elraknám zsebre akkor biciglizés közben biztos kiesne a zsebemből! Nagyon kilóg a képen a zsebből a telefon...ügyeskezű zsebtolvajok könnyen kivehetik majd!
-
beast27
senior tag
Vágódeszkának drága, telefonnak viszont túl nagy, pontosan mire is jó ez a kütyü?
-
Valzor
aktív tag
Ez az Xperia Z Ultra egy vicc...
-
DemonDani
addikt
That 1080p display is sharp and bright, although we're not sure if it stands up against our current IPS, Super AMOLED and Super LCD3 favorites: there's still a dull haze at wider viewing angles.
Jó jó, de továbbra sem eléggé az a kijelző. Mellesleg a Sony PR anyaga ritka gyenge, legalább a renderelt képeken lenne ragyogó a kijelzője ha mér a valóságban nem is igazán az.
-
GALARDO
addikt
válasz
Dr. Romano #37 üzenetére
Vállpántra gondolsz?
-
Dr. Romano
veterán
Nyakba akasztót nem adnak hozzá?
-
oceanrush
senior tag
Csak jojjon mar...
-
Ádám16
addikt
válasz
borbastomi #34 üzenetére
Olyan téren van aranyáron a padphone, hogy annyit nem szánok rá. Egyébként tetszik a megoldás tényleg, de ha amellett döntenék, csak az Infinity jöhetne szóba, a 2 már nem, pedig még az utóbbi is nagyon borsos árú.
-
borbastomi
csendes tag
Szerintem erre lenne jó a padfone (nem a fonepad). Mondjuk egy 4"-es kijelző, mert azért azt szinte mindenki kényelmesen átéri (nekem egy kicsit kicsi a kezem, ezért hajlok erre a méretre
), és hozzá egy 7" vagy inkább 10"-es dokkoló (amiben lehet plus aksi, és így a telefon is használható lenne véglis 4-5 napig), mert 10"-en azért már akár 2 ember is tud filmet nézni (öcsémmel szoktunk együtt egy tableten így filmezni, így tapasztalatból beszélek).
-
danikollar
őstag
Ne már! Ki hord egy ekkora készüléket a zsebében?
-
BiP
nagyúr
Jó nagy s*gge lehet a csajnak, ha egy 2centi vastag 11"-os netbook elfér a farzsebében
Amúgy abban a zsebben nem is fér el, mert csak félig tudja beletolni. Na mindegy, reklámnak jó.(#30) dreamdancer: ettől a phablet névtől mindig kiráz a hideg. Mintha valaki épp le akarna köpni.
szerk: (#31) Cyberpunk: Megyek veled
-
Cyberpunk
félisten
válasz
dreamdancer #30 üzenetére
Ez már inkább mini tablet mint sem mobil. A phablet elnevezés meg rém idióta, nem tudom ki találta ki, de hozzá vágnék egy ekkora tepsit szívesen.
-
dreamdancer
őstag
Erre már csak legyinteni tudok, ha valakinek ez kell, hát hajrá.
Viszont meg kellene már állapítani valami határt, hogy meddig nevezzünk egy készüléket mobiltelefonnak, és itt a 'mobil'-on van a hangsúly, mert a kezdünk elmenni abszurdba. A MA is létrehozhatna már egy phablet-cimkét a telefonok és tabletek mellé.
-
Cyberpunk
félisten
Érdekes egy jószág. Ehhez táska kell már tényleg, de a fanyalgóknak üzenem nem kell megvenned, van más is!
-
siti
őstag
már ezt is úgy reklámozták, hogy zsebbe befér:
-
Oppenheimer
nagyúr
Mennyivel jobb a nexus kijelzője
-
Csabulator
tag
És a nadrág, aminek az első zsebébe belefér ez a jószág több színben kapható lesz-é?
-
Ádám16
addikt
Nekem nagyon adja ez, simán kéne. Emellett tényleg nincs szükség tabletre.
(#26) BiP: Egyénfüggő a dolog. Phabletre akarom cserélni az S2-m, és nekem már csak előny, ha nem 5.5", hanem 6.3"-ról van szó, úgysem érem át rendesen a kijelzőt, viszont nagyobb élmény filmet nézni rajta pl.
-
törölt tag
Inkább egy tablet Z mint ez.
-
Firkavadasz
tag
Nevetségesek. A mobilok tabletnek készülnek.
-
-
vicze
félisten
válasz
wertigo1984 #18 üzenetére
A random galaxy tab (7-8) is kicsi?
Azok is telefonok végülis.
Mértben ahhoz kéne inkább hasonlítgatni, vagy a Mega-hoz. -
draco31
veterán
Sony Xperia Z Ultra fantázianévre hallgató órástelefont. Itt hibádzik egy "i" betű azt hiszem.
Egyébként valóban hatalmas, főleg ha mellé raknám az X8-asomat.
-
leslien
nagyúr
inkább az érdekel h mit keres a nexus 7 mellet a Sony , csak nem indul a Sony is a google felé?
-
vicze
félisten
Hát a 2. kép az nagyon kész, akkor a teló mind a csávó combja.
Mondjuk tegnap reggel, hátsó zsebbre rakott N7-et láttam, úgyhogy más semmin se kéne meglepődjek.
Tök jó, hogy nem kell evezőt se vinni a kenutúrára, mert vízálló a Z ultra. -
gerilee
aktív tag
Bazz... Mekkora zseb van azon a gatyán? Beleteszel egy kis aprót, vagy kulcsot és soha többet nem találod...
-
GALARDO
addikt
Egérmozi.
-
joey04
titán
Nem lesz könnyű zsebre rakni a Sony Xperia Z Ultrát
Ezt összehasonlító képek nélkül is tudtam. -
BiP
nagyúr
-
Te jó isten de ronda színei vannak annak a kijelzőnek
-
meszike91
senior tag
Ekkora telefon az én zsebeimben biztos nem fér el
-
színes vágódeszka!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest