- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
A korai vásárlók azért vigyázzanak: [link]
-
Szakiii
addikt
válasz
soldier2 #196 üzenetére
Beside displays like the HTC One’s S-LCD3 panel or the Samsung Galaxy S 4′s Super AMOLED screen, the Triluminos panel on the Z Ultra simply isn’t in the same league. Colors are quite vibrant, thanks to the Mobile Bravia Engine 2. (The HSPA+ model we are using, C6802, is running old firmware and does not yet support the X-Reality Picture Engine like the LTE models.) However, blacks are very milky, and although viewing angles are better than we recall from other Xperia devices in the past, they’re still not on par with other current display technologies.
Egyelőre csak ennyit tudok én is róla.
-
soldier2
őstag
A tulajdonosok elégedettek a kijelzővel, a gsmarenás tesztelő is, bár ott nincs összehasonlítva sem Iphone5-el sem One-al (S4 nem érdekel, annál nekem a Z is jobban tetszik ). Remélem, amint nálunk is több tulajdonos lesz, meg a nemzetközi porondon is jobban elterjed, majd akkor tisztábban látuk majd
-
soldier2
őstag
Nekem is
Csak jönne már
Meg egy tesztnek is örülnék a ZU-ról, valami többé kevésbé független portál mit szól hozzá - azon kívül hogy nagyon nagy - Nekem tetszik a feleségem Z-jének kijelzője is egyébként. Betekintési szög nem zavar. Tudom, hogy van aki ezzel másképp van, az ne vegyen Z-t.
-
soldier2
őstag
Ami egyébként a jelen piac legjobb kijelzője sokak szerint (mármint az slcd3). Amiért érdemes ezt az összehasonlítást fenntartásokkal kezelni, hogy az xperiablogon jelent meg, amit legjobb indulattal sem neveznék függetlennek. Persze ettől még a Triluminos felmosta a padlót a többi LCD-el TV fronton, és remélem ezt teszi a telefonok közt is. Biztos kelleni fog pár nap a sok anti sony fanboynak, hogy kitaláljanak valami mást amiért szidni lehet majd LOL
-
törölt tag
Úristen mekkora.Az én zsebemben biztos nem fér el.
-
soldier2
őstag
Elég meggyőző. Erről beszélek mióta megjelent a ZU. Triluminos Jó. Érteeem? Persze érdemes fenntartással kezelni a képeket. Pár kisfelbontású kép alapján nem kell messzemenő következtetéseket levonni. Persze lehet menni trollkodni a HTC topicba és linkelegetni ezeket a képeket, és bizonygatni, hogy a One kijelzője milyen sz.r (egyáltalán nem az, de ez a Samu és HTC trollokat sem zavarta a Z topicban. Ha van jobb akkor a másik sz.r LOL)
PS ZU tesztet akarunk
Az igazság valahol ott lesz szerintem
-
Dzsano
tag
Tánc közben:
Lány:
- Nagyon nyom a Sony Yperia Z utrád, nem tudnád kivenni a zsebedből?
- Már rég kivettem. -
5381
aktív tag
Nem ismerem a htc-t. A z-m kijelzőjét pont a héten dicsérte a jobbra mögöttem ülő a buszon, mikor kiderült, hogy ő is nézte a filmet. Nem kijelző-szakértő volt és egy nem túl színes régebbi filmet néztem...Szerintem aki nem méricskéli programokkal és nem hasonlítgat máshoz, az elégedetten használhatja ezeket a kijelzőket.
-
joey04
titán
Egyet tudok érteni az ottani kommentelővel: Ezek még így is mosott színek, és sem a fekete, sem pedig a fehér nem jó.
Don't be a blind fanboy. Compare the whites and blacks, then greens, reds and blues with IPS LCD or SLCD (No AMOLEDs, since they're oversaturated, and it's a different tech/league). You'll see that Sony's display is lacking behind, either having yellow-ish on whites, grey-ish on blacks, or washed out colours on reds, greens and blues.
But no doubt the Triluminos stands out, beating SLCD, now I'm waiting for a comparison with AMOLEDs and IPS. -
5381
aktív tag
-
BiP
nagyúr
-
otto14
őstag
a part nero gsm nél 159000 huf
-
vipnolf
aktív tag
válasz
soldier2 #161 üzenetére
már van az XXLgsmnél is.
165 körüli ár rémlik, délelőtt láttam. ebből 199-es árra saccolok sony független árra... előfizuval meg sztem 150 körül lesz. HA lesz... remélem lesz, úgyis kell egy előfizetés mellé, szóval bevállalnám a két év rabságot a Thez...mondjuk kérdés hogy adnak e hozzá dokkolót gsm boltban is vagy csak maga a gép. az sem mindegy, a dokkoló 8 pénz a sonynál.
-
oceanrush
senior tag
válasz
leslie_smith #160 üzenetére
Hat ja, S4 is kezd lassan elavulni, mindenkeppen kell valami Snapdragon 800-as cucc, foleg hogy megszabadultam az iPhone-tol. Egy telefonnal nem egyszeru.
-
leslie_smith
aktív tag
A lényeg,hogy van és nem kell firtatni a származást
Meg mi baja mindenkinek a bolti garival?
Ha valami rossz visszaveszik és adnak újat
Sokak pixelhibákkal jártak így egy másik topicban
1 év meg lassan sok is,mert nem biztos,hogy 1 év után még "korszerű" lesz
Meg ha tényleg jó a mobil nem kell a gari
Nekem mini pro lassan 1,5 éve megy pedig januárban elb****** a garimat (BL) -
vipnolf
aktív tag
válasz
pepetech #155 üzenetére
Én most 4,3ⁿen vagyok, de nagyon ritkán kerül zsebbe a telefon. Reggel es este melóba menet, illetve melóból haza általában netezek, videózok, melóban az asztalon van, kocsiban meg a műszerfalon mutatja nekem a pontos sebességet. Szóval folyamatos használat... nincs zseb. És sztem ez a nagyképűvel sem lesz másként
Kap majd két dokkolot, h ne kelljen nyitogatni és ennyi. Lehet működni
-
-
-
-
siskad
őstag
Húú. Ez jó nagy. Érdekesen néznék ki vele ha telefonálnék...
-
Ed3r_X_
nagyúr
Nem b*zigatyát kell hordani, és nem lesz gond
-
pepetech
őstag
URSTN! Milyen drága tablet lesz ez! Betegek az emberek... betegek!!! Még a 4,7 is épp hogy csak szo szo... néha mellényúlok de ekkora tab..telefont... pfff pfff pfff wawawawa
Siralmas
-
Ali G.
senior tag
itt már megint a "melyik a jobb kijelző technológia" nevű játék megy?
komolyan hagyjátok már ezt, mindenkinek úgyis más kijelző és telefon tetszik
van akinek az amoled mert élénk és talán túl kontrasztos és ez tetszik a szemének,de van akinek az IPS mert annak jó a betekintési szöge és a színe, de van akinek a tft tetszik mert annak erős a fényereje és jobban látszik a napsütésben és nem igazán számít neki a betekintési szög szóval ezen kár újra és újra rágódni
-
BloodRay
veterán
válasz
soldier2 #140 üzenetére
Lol. W8-as Sony-kban is triluminos panel van már elvileg. Másrészt meg én már láttam eleget ilyen Sonykat. Nem azt írtam, hogy rossz az ilyen panel, hanem, hogy nem kell hasraesni tőle. A mostani mobilkészülékeikben használt paneleknél meg nem nagy művészet jobbat készíteni.
(#134 ) joey20 -> Pontosan ennyiről szól az egész.
-
Ali G.
senior tag
válasz
cairojack #91 üzenetére
de akkor sem lesz ilyen paraméterrel telefon amilyenre te vágysz mert a középkategóriás telók is 4 inch fölött vannak, 4 alatt csak alsó kategóriásat találsz illetve szerintem te telefon nélkül maradsz ha nem akarsz 4 inch fölé menni
De miért nem kell lumia 520?
az még beleesik a 4 inch-be
-
vipnolf
aktív tag
válasz
soldier2 #140 üzenetére
az eddigi videók alapján a ZU kiejlzője nagyon üt. több képen Z mellé téve látszik, hogy ég és föld a kettő, tehát én bizakodó vagyok.
jutubon elég sok vidi van róla és a betekintési szög is rendben van. remélem nem csak a belpiacos cumókra lesz ez jellemző, hanem a világ minden táján ilyen panel kerül bele.OFF: itt csöcsökról van szó, te meg jössz a kijelzőkkel
-
soldier2
őstag
válasz
BloodRay #128 üzenetére
A Sony W9-es tvk jönnek Triluminosos képernyővel, és azok bizony körberöhögik a mezőnyt képminőség terén. Aki nem hiszi járjon utána, idegennyelv ismeret viszont szükségeltetik, magyar teszt szerintem nincs. Persze ettől a ZU kijelzője lehet szar, de.szerencsére a kevés szerencsés zerint nem az.
-
vipnolf
aktív tag
az ultra még ütősebb lesz... ez már a videókon látszik, hogy nagyon odatette magát a Sony ismét
már a képeken olyan stílusa van ennek az eszköznek... mérföldekről sikít róla az elegancia. és nem mindegy, hogy mi van a kezedben. mondhat bárki bármit (nem azért, hogy mit látnak nálad, hanem hogy mit érzel, amikor kézbe veszed) a mobiltelefon a leggyakrabban használt eszközünk lett, ami naponta több órát van a kezünkben. és nem mindegy hogy gagyi műanyagot, vagy zongoralakkot fogdosol vagy fémet, üveget, szálcsiszoltat stb... ez egy sony...
ahogy mondani szoktam: ha ezt előveszed, akkor elő van véve
előrendelő leszek az biztos, csak hozzák már... -
saelin
veterán
Jó nagy lett. Remélem nem ebbe az irányba fog menni minden gyártó, mert akkor mit fogok használni munkás telefonnak? Az én szakmámban ki van csukva egy ilyen készülék, headsetet sem hordhatok a fülvédő miatt... a zsebeim meg másra kellenek. Tipikus öltönyös telefon.
-
Ádám16
addikt
válasz
HawerKing #124 üzenetére
Szerintem pedig 4.5" - 7-8"-ig minden telefon átmenet a tabletek között, mert egyikre sem alkalmas igazán, de mindegyikre alkalmas valamennyire. Kompromisszum. Minden esetre ma nyomogattam Xperia Z-t, Tablet Z-t is, a Z kizárólag a kijelzője miatt nem lett az "esetem", ezen kívül nagyon bejön, de az a Tablet Z.... Volt mellette iPad mini, iPad, SurfaceRT, Note8.0, de kimagaslott a Sony felülete, és a stílusa, úgyhogy én ezt az Ultrát nagyon várom.
-
HawerKing
őstag
Ez mar Tablet
-
Touch-ko
őstag
Tul kics, lehetne nagyobb is.i.. LoL
Lassan oda jutunk, hogy a 13"-os MacBook-om elbujhat kijelzomeretben a "telefonok kozott" -
BiP
nagyúr
", néha este egyedül az irodában már valami filmet is bepattintok a háttérbe"
Irigylem azokat, akik erre képesek. Nálam ilyenkor vagy az van, hogy a munkából nem lesz semmi, vagy a filmet nem bírom követni. Feliratosnál meg élből esélytelen.De amúgy teljesen egyetértek a méretbeli fejtegetéssel.
én most 4,3"-os telefonon oldok meg mindent, tabletem nincs, de ha lenne, nálam 7, max. 8" jöhetne szóba úgyis. Egy 6" körüli telefon-tablet jó kompromisszum lenne. -
Sicilian
addikt
Ezzel se lehet leülni, ha a zsebben van..
-
vipnolf
aktív tag
válasz
Cyberpunk #83 üzenetére
egyetértek...
én személy szerint nagyon örülök annak, hogy nem vettem meg pl a Z-t. ponthogy az 5" körüli méretnek nincs értelme. konkrétan, aki telefonálásra veszi a telefonját, annak tökéletesen jó egy 4" körüli telefon.
aki viszont netezésre, multimédiára használja, annak pedig 6" körül van az ideális. sőt ugyebár sokan mondják, hogy a 7"-os tabletek is kicsik számukra. mondjuk szerintem a 7,9-es ipad kellemes netezési élményt nyújt. szóval úgy gondolom, hogy ha nem akarsz magaddal hordani két eszközt, akkor bizony kompromisszumot kell kötni.
én speciel napi több órát netezek, írogatok, zenét hallgatok, néha este egyedül az irodában már valami filmet is bepattintok a háttérbe, hogy jobban menjen a meló. ehhez mindhez optimálisnak mondható egy 7-8" helyett kompromisszumot kötve 6,44"-os kijelző. cserébe nem kell két eszközt magammal hordani.már nagyon vártam ezt a készüléket, és ahogy jönnek a hírek, egyre jobban várom.
szinte biztos, hogy erre fogok váltani az S-ről. szóval a Sony nagyon eltalálta ezzel az eszközzel azokat, akik tartalomfogyasztásra használják a "telefonjukat".
egyedül a kamera az amit remélem nem rontanak el. ha sikerül jó kamerával, jó kijelzővel (nem kell, hogy kiolvassza a szemem, csak legyen egy ütős sony kijelző élethű színekkel), akkor best buy lesz.jah és tuti 220 kröül fog nyitni. erre lehet készülni lelkileg
de megéri...
a "túl nagy" kérdés pedig egyéni preferencia. nekem speciel pont jó lesz. akinek nagy, nem veszi meg.
-
falijja
őstag
Ezt az ultrát csak azért lesem meg hogy mit alakít a sony új triluminos kijelzője.....
-
Angel1981
veterán
Nagyon szívesen kipróbálnám!
-
kispecek
aktív tag
Itt a megoldás
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Oppenheimer #105 üzenetére
Most is egérmozim van.
De védem már csak megszokásból is.
-
SkiDev
őstag
Nagyon kellemes külsővel rendelkező telefon
Külön bejött a keret , ha az fém akkor onnantól exclusive
Nekem minden nadrágomba belefér egy tablet is , tehát nem annyira nagy az
. Miért bántja mindenki a Sony kijelzőit?
Összetettem egy IPS-sel , igen látszik szebbek az IPS színei , jobb a betekintési szöge , de miért nem lehet ezen túltenni magunkat?
Nálam az extrém eset , hogy az asztalon lévő telefont a billentyűzetre feküdve bámuljam csak azért , hogy mondhassam , hogy 180 fokos betekintési szöggel bír
Az új kijelzők meg már csak jobb lehetnek
Én tisztelem annyira őket , hogy legalább adnak a dizájnra és MAJDNEM minden telefonjuk különbözik kissé egymástól és nem pedig egy dizájnnal vergődnek 2-3 éven keresztül
Tudom ez nagyon off na mind1
-
razzorr
őstag
Lassan már ott tartunk,hogy a telefonhoz veszünk majd nadrágot. Lehet kifejlesztek egy spéci gatyát óriástelók számára női/férfi fazonban és megszedem magam
Mondjuk ha meglátok majd valakit egy ekkora vasalódeszkával kagylózni az utcán, lehet kiröhögöm
-
oceanrush
senior tag
válasz
leslie_smith #98 üzenetére
En sajnos erre is gerjedek.
De en is igy hallottam hogy jo lesz, meg a phonedog-on sem mondott rosszat rola Aaron, szoval annyira nagy baj nincs. Remelem.
-
pit stop
addikt
válasz
Cyberpunk #93 üzenetére
Mi az hogy mit tudsz tenni? Te vagy az oroszlánok királya, uralkodsz a gazelláktól az orrszarvúkig. Hányszor kell még elmondanom?
Viszont nem kell mindenkivel foglakoznod s akkor talán elvonul barlangjába
Bocs, túl meleg este van, avatar pedig már kívánta
Telefon szép lesz és pont, kíváncsi vagyok meddig bírja majd szuflával.
-
oceanrush
senior tag
válasz
leslie_smith #95 üzenetére
Kicsit a kijelzojetol en is felek, mert az Xperia Z-m nem volt a legjobb ilyen teren, de en remelem a legjobbakat, ez van kinezve a kovetkezo telefonnak.
-
leslie_smith
aktív tag
-
-
cairojack
aktív tag
Gyerekek... szövegértés 1-es. Ki beszélt itt csúcs hardverről? Nem kellene az általam ideálisnak vélt telefonba csúcs, 8 magos proci, stb baromság. Egy korrekt két magos, amin a JB gördülékenyen fut, 8-10 megapixeles kamera, vékony, szép, minőségi ház. Kva nehéz lehet ilyet gyártani. iPhone. No ez kéne Droid fronton is.
Hát igen, a középkategóriából adnak el legtöbbet, mert arra van pénz. Igen is lenne igény korrekt tudású telefonra, 3,5-4 col között, csak a gyártók tojnak rá, mert a phableteken nagyobb a haszon. Az ember meg csak azt tud venni, amit legyártanak neki. Nem tudsz olyan terméket megvenni, ami nem létezik.
Engem meg (ha már így kérdés volt) csak az akadályoz meg, hogy ilyen telót gyártsak, hogy nincs egy telefon gyártó cégem. Bocsi...
-
Bobó_20
aktív tag
emmán hülyeség szvsz
-
-
azopi74
addikt
"az 5-öshöz már zongoráznom kellett volna kiskoromban ,vagy többet csajozni..."
Made my day
Bár a mai phabletekhez szükséges 6,5 inch az már jóval több, mint egy nagyarasz, ha ezeket a phebleteket egykezesen lazán tudod használni, átlagos méretek esetén egy kézzel, két ujjal a két stratégiai fontosságú nyílást kényelmesen tudod kezelni, miközben multitouch módban egy tetszőleges köztes harmadik ujjat a lényegre fókuszálhatod simán. -
Enci1983
senior tag
Aki nemtudja hogyan kell hordani a Z Ultrát, ügessen youtube-ra, a sony xperia oldalán mutatnak pár megoldást, és azok is kiokosodnak akik a telefon méretén hüledeznek hogy miért lett ez a készülék akkora amekkora.
-
válasz
danikollar #33 üzenetére
Tudod így viszed kézben, és hopp bmeg kicsúszott...
a legtöbb töréskár így jön össze....
Amúgy szép meg minden, én azt érzem a használhatóság 4,7-nél zárul, az 5-öshöz már zongoráznom kellett volna kiskoromban ,vagy többet csajozni...
-
Shock13
csendes tag
Én is gondolkozok az S lecserélésén és az ultra számomra jó választásnak tűnik. Részemről nem okoz lelki törést hogy nem tudom a zsebembe belegyömöszölni, megoldható másképpen is.
Az a jó a japánokban, hogy egy kicsit több fantáziával vannak megáldva annál, hogy fixen kijelentsék hogy a "phablet" mekkora hülyeség (ugyancsak vannak ötletek tárolásra is ebben a sorozatban);
Robotics NotesA google glass / augmented reality vonalon mozogva meg ugyancsak készült egy sorozat (és akkor még a Ghost In The Shell-ről nem is beszéltem)
Dennou CoilMindegy, az a jó hogy nem vagyunk egyformák, mindenkinek más az álláspontja, és így nem unalmas ez a roppant jó grafikával megáldott de amúgy elég gáz játék (avagy az élet). Valakinek ez a méret-osztály nagy, valakinek ez pont megfelelő. Gondolom mindenki annak alapján dönt hogy az igényeit miképpen fedi le - ami mint sok előttem szóló említette - változik (netezés / levelezés / chat / videotelefon / közösség / játék és persze még telefon).
-
Cyberpunk
félisten
A felhasználói szokások is változnak. Ma már sokan neteznek, használják egyéb multimédiás dolgokra a készüléküket, és a telefonálás másodlagos dologgá avanzsált. Tény, hogy a nagyobb az jobb ezekre a feladatokra. Nincs mit ragozni ezt, ha nem így lenne senki sem venné ezeket a tepsiket. De ha kisebb kell találsz olyat is, nekem is csúcs hardver van 4,3"-on.
-
oceanrush
senior tag
Megint itt a sok 'minekekkoratelefon' troll... Talan kotelezo ilyet venni? Ott az iPhone 4S/5 es majd jon az 5S, 3,5-4"-on bika hardver.
-
bel6
tag
De tényleg gyerekek, visszafele megyünk az időbe? 80as években taska méretű mobilok voltak és most már ott tartunk, hogy megint taskába kell vinni a telefont. Jó hogy ezek giga-tera szoros képességűek, meg aszali pc alázósak, de akkoris. A dizájn megöli a mobilitást? Meg kéne tiltani hogy ezeket mobiltelefonnak hívják, ezek immobilgigafonok.
-
BiP
nagyúr
válasz
cairojack #73 üzenetére
Ha nem ódzkodz az iOS-tól, akkor ott az iPhone széria. 4/4s elég erős, vagy 4"-on ott az 5-ös. Ebben jó, kis méretben jó teljesítmény.
Ha el mersz menni 4,3"-ig, akkor ott vannak a Lumiák WP8-cal, vagy paraméterek alapján az S4 mini sem tűnik rossznak.
De én is hiányolom az erős telót 4"-ig. Ahogy az Ascend P2 miniről azóta sincs semmi hír. -
azopi74
addikt
válasz
cairojack #73 üzenetére
Csak a te kedvedért nem fog senki 2013-ban piacra dobni egy csúcskategóriás 3,5 inchert, de ha szerinted van rá értékelhető fizetőképes kereslet, nosza, használd ki a piaci rést, és dobj piacra egyet. Mi akadályoz? Bár valószínűleg nem bírja majd tovább az aksi fél óránál, de biztos van igény ilyemire is. Te biztos jobban tudod, mint a sok hülye gyártó
-
cairojack
aktív tag
Vicc már ez az egész. Egyébként pont nem érdekelne, ha lehetne normális telefont is kapni. Mert ma 4 col alatt csak több éves hardverrel szerelt, igénytelen házakban, akadozva, fagyogatva működő telókat lehet kapni, amit meg a halálnak sem kell. Értem én, hogy divat a nagy telefon, de egyfelől már sztem átestek a ló másik oldalára, másfelől, attól még minden gyártó kihozhatna legalább 1 azaz 1 kva telefont, úgy 3,5 col körül, ami korrekt tudással, minőséggel bír, és akkor senkin nem fikázná ezeket a vágódeszka xarokat.
-
Nigér
őstag
válasz
disco fever #70 üzenetére
Max. 2015-re kereskedelmi forgalomba kerül a te álomkészüléked is, ez tuti!
-
disco fever
csendes tag
nekem ez kicsi, én telefont már nem veszek 32" alatt
-
Én nem értem , miért kell a nyavajgás, hogy húú de nagy, miért kell ekkora kijelzővel telót piacra dobni stb...
Akinek nagy az vegyen kisebb okostelefont. Nyilván meg van az a vevőkör, akinek fontos a méret. Senki nem mondja kötelező ezt venni. -
Cyberpunk
félisten
Telefonnak használhatsz kék fogas headset-et is akár, és már is nem kell a fejedhez emelni.
Vagy Nokia 3210 kiválóan megteszi még ma is, ha csak telefon kell. Ez egyértelműen azoknak van kitalálva, akik egy kompaktabb méretű tabletet keresnek, amit akár még zsebre is lehet vágni. És a telefonálás másodlagos szükséglet csak.
-
Szép, tetszik. Viszont arra kíváncsi lennék ki az, aki egy ilyet telefonnak használ
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Dr. Romano #59 üzenetére
Annyi az egész, hogy az én nem S méretű, harisnyaként feszülő nadrágot hordok.
-
blackydan
senior tag
Mondjuk ilyenkor számomra már fölvetődne a kérdés, hogy tényleg kell-e egy nexus 7 vagy inkább egy phablet.. Én a 6-os ebookomat szoktam néha a nadrágzsebembe rakni, belefér de azért Isten óvjon, ha le szeretnék ülni... feszül rendesen a cucc. Buszon, metrón meg nem lenne szerencsés ha egyszer megadná magát az anyag
Viszont tetszik a keret, úgy tűnik valami fém lesz
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Dr. Romano #53 üzenetére
Tök átlagos nadrágok, 6ból 3ban elfér a tabletem is.
-
BetaBye
tag
Jövőre már teljesen szükségtelenek lesznek a 7 colos tabletek. Egy 6 colos teló egy laptop( vagy win 8 as tab) és nem is kell más.
-
Dr.Anonymus
addikt
srácok nem tudom mit vitatkoztok a zsebről..
ezt ilyen tokban kell hordani..
ideális a strand időhöz -
blackydan
senior tag
Wáó ez aztán tényleg méretes lesz, csak aztán legyen zseb ami elbírja
-
xmaas
őstag
En a Xperia Z uj generaciora varok 5" meretben max , ez baromi nagy telefonalni , taska nelkul hordhatatlan jo meg minden csak tulsagosan nagy hacsak nem tabletre van szukseged
-
Márkosz
tag
Hát ha ezt elraknám zsebre akkor biciglizés közben biztos kiesne a zsebemből! Nagyon kilóg a képen a zsebből a telefon...ügyeskezű zsebtolvajok könnyen kivehetik majd!
-
beast27
senior tag
Vágódeszkának drága, telefonnak viszont túl nagy, pontosan mire is jó ez a kütyü?
-
Valzor
aktív tag
Ez az Xperia Z Ultra egy vicc...
-
DemonDani
addikt
That 1080p display is sharp and bright, although we're not sure if it stands up against our current IPS, Super AMOLED and Super LCD3 favorites: there's still a dull haze at wider viewing angles.
Jó jó, de továbbra sem eléggé az a kijelző. Mellesleg a Sony PR anyaga ritka gyenge, legalább a renderelt képeken lenne ragyogó a kijelzője ha mér a valóságban nem is igazán az.
-
GALARDO
addikt
válasz
Dr. Romano #37 üzenetére
Vállpántra gondolsz?
-
Dr. Romano
veterán
Nyakba akasztót nem adnak hozzá?
-
oceanrush
senior tag
Csak jojjon mar...
-
Ádám16
addikt
válasz
borbastomi #34 üzenetére
Olyan téren van aranyáron a padphone, hogy annyit nem szánok rá. Egyébként tetszik a megoldás tényleg, de ha amellett döntenék, csak az Infinity jöhetne szóba, a 2 már nem, pedig még az utóbbi is nagyon borsos árú.
-
borbastomi
csendes tag
Szerintem erre lenne jó a padfone (nem a fonepad). Mondjuk egy 4"-es kijelző, mert azért azt szinte mindenki kényelmesen átéri (nekem egy kicsit kicsi a kezem, ezért hajlok erre a méretre
), és hozzá egy 7" vagy inkább 10"-es dokkoló (amiben lehet plus aksi, és így a telefon is használható lenne véglis 4-5 napig), mert 10"-en azért már akár 2 ember is tud filmet nézni (öcsémmel szoktunk együtt egy tableten így filmezni, így tapasztalatból beszélek).
-
danikollar
őstag
Ne már! Ki hord egy ekkora készüléket a zsebében?
-
BiP
nagyúr
Jó nagy s*gge lehet a csajnak, ha egy 2centi vastag 11"-os netbook elfér a farzsebében
Amúgy abban a zsebben nem is fér el, mert csak félig tudja beletolni. Na mindegy, reklámnak jó.(#30) dreamdancer: ettől a phablet névtől mindig kiráz a hideg. Mintha valaki épp le akarna köpni.
szerk: (#31) Cyberpunk: Megyek veled
-
Cyberpunk
félisten
válasz
dreamdancer #30 üzenetére
Ez már inkább mini tablet mint sem mobil. A phablet elnevezés meg rém idióta, nem tudom ki találta ki, de hozzá vágnék egy ekkora tepsit szívesen.
-
dreamdancer
őstag
Erre már csak legyinteni tudok, ha valakinek ez kell, hát hajrá.
Viszont meg kellene már állapítani valami határt, hogy meddig nevezzünk egy készüléket mobiltelefonnak, és itt a 'mobil'-on van a hangsúly, mert a kezdünk elmenni abszurdba. A MA is létrehozhatna már egy phablet-cimkét a telefonok és tabletek mellé.
-
Cyberpunk
félisten
Érdekes egy jószág. Ehhez táska kell már tényleg, de a fanyalgóknak üzenem nem kell megvenned, van más is!
-
siti
őstag
már ezt is úgy reklámozták, hogy zsebbe befér:
-
Oppenheimer
nagyúr
Mennyivel jobb a nexus kijelzője
-
Csabulator
tag
És a nadrág, aminek az első zsebébe belefér ez a jószág több színben kapható lesz-é?
-
Ádám16
addikt
Nekem nagyon adja ez, simán kéne. Emellett tényleg nincs szükség tabletre.
(#26) BiP: Egyénfüggő a dolog. Phabletre akarom cserélni az S2-m, és nekem már csak előny, ha nem 5.5", hanem 6.3"-ról van szó, úgysem érem át rendesen a kijelzőt, viszont nagyobb élmény filmet nézni rajta pl.
-
törölt tag
Inkább egy tablet Z mint ez.
-
Firkavadasz
tag
Nevetségesek. A mobilok tabletnek készülnek.
-
-
vicze
félisten
válasz
wertigo1984 #18 üzenetére
A random galaxy tab (7-8) is kicsi?
Azok is telefonok végülis.
Mértben ahhoz kéne inkább hasonlítgatni, vagy a Mega-hoz. -
draco31
veterán
Sony Xperia Z Ultra fantázianévre hallgató órástelefont. Itt hibádzik egy "i" betű azt hiszem.
Egyébként valóban hatalmas, főleg ha mellé raknám az X8-asomat.
-
leslien
nagyúr
inkább az érdekel h mit keres a nexus 7 mellet a Sony , csak nem indul a Sony is a google felé?
-
vicze
félisten
Hát a 2. kép az nagyon kész, akkor a teló mind a csávó combja.
Mondjuk tegnap reggel, hátsó zsebbre rakott N7-et láttam, úgyhogy más semmin se kéne meglepődjek.
Tök jó, hogy nem kell evezőt se vinni a kenutúrára, mert vízálló a Z ultra. -
gerilee
aktív tag
Bazz... Mekkora zseb van azon a gatyán? Beleteszel egy kis aprót, vagy kulcsot és soha többet nem találod...
-
GALARDO
addikt
Egérmozi.
-
joey04
titán
Nem lesz könnyű zsebre rakni a Sony Xperia Z Ultrát
Ezt összehasonlító képek nélkül is tudtam. -
BiP
nagyúr
-
Te jó isten de ronda színei vannak annak a kijelzőnek
-
meszike91
senior tag
Ekkora telefon az én zsebeimben biztos nem fér el
-
színes vágódeszka!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mini-ITX
- Google Pixel topik
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest