- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
E.Kaufmann #176 üzenetére
Én már csak abban bízok, hogy feladja magát az, aki mindkét karakter nevében írogat.
Vagy valaki felteszi végre a kezét, hogy összekapcsolt egy kezdetleges szövegfelismerőt, egy AI-t és egy random szöveg generátort, és itt megy az éles teszt..Ha valaki ott van mellette, és látja ezt az üzenetet, én KÉREM hogy húzza ki, vagy öntsön bele egy nagy pohár buborékos ásványvizet!
Köszike!
-
Busterftw
nagyúr
válasz
E.Kaufmann #117 üzenetére
Szerintem nincs gond a tartóssággal, TSMC 7nm node-ja már 3 éves. 1 éve már Apple/Qualcomm kinn van 5nm termékekkel.
Informatikában 3 év azért nem kevés idő. -
válasz
E.Kaufmann #2 üzenetére
Még jó pár évig kéne előnyben legyen az AMD ahhoz hogy stabil legyen a helyzet. Most még nincs elég pénzük hosszú távon is tartani a lépést a mindenféle konkurenciával.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
E.Kaufmann #2 üzenetére
Szamomra kicsit ugy tunik, hogy sajnos a ket nagy elkeruli egymast az arversenyt sok szegmensben. Server/Workstation eseten az AMD elerhetetlen, viszont ezert cserebe el kellett engednie mondjuk a mobilszegmenst ami kisarkitva tovabbra is Intel only zonanak tunik. Szerencsere az Apple megjelent ott mint harmadik ero, igy az Intel sem lazithat. Szamunkra jobb lenne ha azokban a szegmensekben lenne technologiai es arharc ami minket erint konkretan, de sajnos most nem igy van. Az AMD-nek rosszkor jott ez a jarvany es a SOHO szegmenst aldozta be, es azon belul is foleg a home szegmenst.
Az Intelnek a GPU-k teren drukkolok, bar lehet hogy attol nem csokkennek az arak, ha felzarkozik a masik kettohoz, mert lehet hogy a crypo barmit fel fog szivni.
-
bayarena
aktív tag
válasz
E.Kaufmann #2 üzenetére
Szerintem inkabb a forintnak es a hazai fizeteseknek drukkolj. Az arakkal nincs baj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest