- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
7time
senior tag
válasz
Malibutomi #151 üzenetére
Szerintem ez valamilyen fóbia nála.
-
7time
senior tag
Nézd meg a Crysis 2-3 közötti különbséget, a 3 az AMD szponzorálta és elküldött pár mérnököt akik segítettek a fejlesztőknek az effektek féljavításában és a bugok kiszűrésében, ég meg a föld a 2 játék a Crysis 3 javára, én letoltam 2x egymás után a 2 játékot és igazából úgy lehet észre venni rendesen hogy mekkora minőségbeli különbség van a 2 között.
-
7time
senior tag
Ha a BF4 és a Hardlinet meg lehetett csinálni hogy rendesen menjen konzolon akkor a többit is meg lehetne csak gatyába kellene rázni a kiadókat aztán a játékfejlesztőket, nagyon megszoktak hogy összegányolnak mindent aztán ha nem fut rendesen majd a felhasználó vesz új vasat.
-
7time
senior tag
Jön nemsokára az Armored Warfare Cry Engine motorral úgy hagyom ott a WOT-ot mint szél, a videók amiket feltettek az Alfa teszt alatt nagyon meggyőzőék voltak ezen kívül a MM is úgy fog működni hogy figyelembe veszi a játékosok tudását is nem csak a tank besorolását, ezen felül a WG nagyon arrogánsan nyilatkozik a játékosok kérdéseire vagy ötleteire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest