- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez gyártói szinten előny, explicit API szemszögéből előny,sebesség szinten előny,ami nagy részt köszönhető az architekturális különbségeknek is. DE nem azt jelenti, hogy ettől a felhasználói kezelhetőség és szolgáltatások, multimédia vagy éppen játékok közbeni lehetőségek, szolgáltatások szemszögéből a radeon softvare többet nyújt, sőt....
-
válasz
#45997568 #30 üzenetére
Én ebből IS élek szóval....2-3 óra egy vga driverrel ne már. vagy működik vagy nem akkor leszedem és visszateszem az előzőt.
Egyébként meg nálam ilyen léptékű VGA driver hiba nem lépett még fel mostanában,eredeti Windossal és eredeti szoftverekkel semelyik oldalon soha, hogy 2-3 órát szívjak vele.
Már vártam a hírnél az NV fika kommentet, ahova ki lehet majd lyukadni egy radeon szoftveres hiba hírnél,gondolom adatlapotokat nem kell megnéznem...
Nekem Rx 460 és GTX 1070 kártya működik itthon mindkettő hibátlanul teszi a dolgát a legújabb driverekkel semmiféle beavatkozást nem igényelnek . A cikkben említett hibának nevezett valami fent áll e nem tudom, de ha csak ennyi gond van, az szerintem senkit nem érdekel.komi77 (#22):
"Ha így nézem én inkább Radeon-ra szavaznék - még ha van is elmaradás.
Nem is értem, hogy miért tartják sokan rossznak a Radeonok szoftveres hátterét"
mert esetleg sokan pont ugyan úgy szopnak a radeon driverekkel míg az NV ugyan úgy hibátlanul települ náluk, mint nálad a radeon és te szívtál az NV vel...
Abu85 (#23) és miben tart előrébb az user szempontjából a Radeon softver mint az NV féle driver/ GF experience?ebbe már kb egy éve belefutottál...
-
Nálam semmiféle ilyen probléma nincs NV driverrel telepít és használ. de AMD vel sem sem.
" Ez kb. 2-3 óra idegeskedés meg rugalmatlan Nv felületek mellett egy rémálom volt."
no offense, de 2-3 óra? na ne essünk már költői túlzásokba, annyi idő alatt 2 Windowst felrakok driverestűl.ez szimplán user error.
Új hozzászólás Aktív témák
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Sapphire R7 250 1GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest