Új hozzászólás Aktív témák
-
coolpet
senior tag
válasz
agressiv #160 üzenetére
nekem 1,6Ghz-en megy fixen a procim(lasd alairas a konfig), es egy jatek sem megy 60 ftps ala ezen a frekin full felbontasban 1680x1050-ben. Kezdve a crysis2, far cry 2, dead island meg minden ujabb szirszart kiprobaltam, hasit ezenb a frekin is es a 4 magbol talan az elson ha felmegy 60%-ig, a tobbi meg csak 5-10%on be bevillan neha. A jatekhoz VGA kell nem proci. Vagy csak az intelnek nagyon jol sikerult a sandy... Nemtudom, de nalam ez a szitu.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
agressiv #160 üzenetére
Neked biztos nem okoztak gondot, mert ma is ugyanúgy szaggat nálad mint 10 éve. Nálam meg nem.
Eddig a max processzor használat amit láttam az 3 szál volt, vagyis 75% környéke
Ezt kimérted szkóppal? Netán csak a taskmanager által kijelzett fake adatra hagyatkozol? Ahol kiírja hogy 40% CPU használat, idle meg 99%? Összesen meg van 139%?Megsúgom, amikor már 40%-ot jelez, már akkor használhatatlan a gép, 2 perc mire egy mezei böngészőt elindít.
nem azt jelenti, hogy annyi szálon dolgozik a program, hanem azt, hogy a windows ütemezője elosztja a magokon a terhelést
Amit nyilván 2 magon könnyebb mint 4-en... -
Újoncka
aktív tag
válasz
agressiv #146 üzenetére
pont errol van sszo hogy nem ertes hozza! merj ossze egy 4 magosat egy 4 magossal... ne pedig egy 4 magost 1 2 magossal szintetikus tesztekben sokat nyom a + ket mag! de egy athlon akkor sem fog tudasban annyit hozni mint egy phenom nem veletlen kulonbozik a nevuk se ilyen alapon hasonlitsd ossze a 1100t-t egy i7990x vagy stb... azonos orajel mellett azonos magszammal meg talan lenne ertelme de egyebkent semmi....
-
válasz
agressiv #148 üzenetére
Lehet naivan azt gondoltam, hogy a Bulldozerről beszélünk
Ott meg a pár száz MHz majd 1GHzÉn nem játékra vettem a gépet, ellenben ha játszok is, akkor sem hat meg a dolog, a régi játékokhoz elég, az újak használják a több magot. Megfelelő grafikai beállításnál meg nem nagyon van értelme cpu limitről beszélni
-
Dr. Akula
félisten
válasz
agressiv #138 üzenetére
Tudod hány process fut csak a Windows alatt? Biztos jobb ha azok is ugyanazon a mago(ko)n futnak mint a játékod... És akkor még nem használsz víruskergetőt, tűzfalat, nem fut a háttérben semmi más alkalmazás.
Az Athlon2 és a Phenom nem ugyanaz a kategória, ezeket pusztán MHz alapján összehasonlítani... Mint egy Scania vs Ferrari. Autó - autó...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest