- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez nem RGB-s hír, ez egy VGA kártya hír.
A véleményed tiszteletben van tartva ,megértelek.
Logika viszont továbbra sincs benne, hogy egy világítás nélküli kártya mivel fog neked többet adni,. mint egy világítani képes,de kikapcsolt világítással rendelkező. Továbbra se értem az e körüli siralmakat kikapcsolható feature révén, viszont sok embernek ez igény és hozzáadott érték.arn : Nem fogják anélkül sem olcsóbban adni, ez biztos.
-
Én szeretem , jól néz,főleg hogy az asztalon van a gépem. Aki meg nem az kikapcsolja.Ez egy olyan feature, ami kielégíti mindkét oldal igényeit, ráadásul én jártam úgy használt VGA eladáskor, hogy az RGB hiánya miatt nem tudtam eladnia a kártyát egy vevőnek. Szóval annak is jól jöhet, aki éppen nem használja.
ÉN speciel használom, baromi jól néz ki. Számomra...Tök unalmas minden ilyen hírnél ezt olvasni,és ezzel menőzni, hogy fikázzuk a világítást.+ leírni erre ugyan azt.
Ha nem teszik nem használod, ennyi, már lassan gáz lesz, ha valaki esetleg használja, esetleg épített gépbe beállítja. Nálam a folyadék is kéken világít a hűtésben, ahhoz állítom a többi komponenst.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest