- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Magisk
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez nem RGB-s hír, ez egy VGA kártya hír.
A véleményed tiszteletben van tartva ,megértelek.
Logika viszont továbbra sincs benne, hogy egy világítás nélküli kártya mivel fog neked többet adni,. mint egy világítani képes,de kikapcsolt világítással rendelkező. Továbbra se értem az e körüli siralmakat kikapcsolható feature révén, viszont sok embernek ez igény és hozzáadott érték.arn : Nem fogják anélkül sem olcsóbban adni, ez biztos.
-
Én szeretem , jól néz,főleg hogy az asztalon van a gépem. Aki meg nem az kikapcsolja.Ez egy olyan feature, ami kielégíti mindkét oldal igényeit, ráadásul én jártam úgy használt VGA eladáskor, hogy az RGB hiánya miatt nem tudtam eladnia a kártyát egy vevőnek. Szóval annak is jól jöhet, aki éppen nem használja.
ÉN speciel használom, baromi jól néz ki. Számomra...Tök unalmas minden ilyen hírnél ezt olvasni,és ezzel menőzni, hogy fikázzuk a világítást.+ leírni erre ugyan azt.
Ha nem teszik nem használod, ennyi, már lassan gáz lesz, ha valaki esetleg használja, esetleg épített gépbe beállítja. Nálam a folyadék is kéken világít a hűtésben, ahhoz állítom a többi komponenst. -
Dr. Akula
félisten
Nekem is volt 4K-s monitoron D-SUB + DVI, igazából nem értettem minek, mert még a felbontást se brják el, azt már nézni se kell hogy 30 vagy 60 fps-sel, mert 1-el se. Oké hogy kompatibilitás, de mihez? Akinek olyan régi videokártyája van hogy DP/HDMI sincs rajta (azok se az 1. verziónál járnak már), az minek venne 4K-s monitort? Ugyanígy a DVI only monitorhoz se biztos hogy van értelme 1080Ti-nek. Sőt, biztos hogy nincs. Nagyjából az 1280x1024 monitorok között kéne ilyesmit keresgetni, ahhoz talán még a GTX970 is túlzás lenne. Szóval nem nagyon látom a piaci rést. Hűtésből viszont sose elég.
-
Dr. Akula
félisten
Olyan monitort még nem láttam amin csak DVI lett volna, semi más. Régen a DSUB volt az egyeduralkodó, a DVI csak mint másodhegdűs férkőzött be mellé, aztán jött a DP/HDMI páros, ami leváltotta az előző kettőt úgy ahogy van. Már céges gépek is csak olyanok jönnek amin DP van, de nemhogy DVI, még DSUB sincs, pedig az azért komolyabb szabványnak számított. Az otthoni gémer piacon meg aztán végképp nem valószínű hogy tömegigény lenne a DVI a 21. században. A legnagyobb baj a DVI-jal, hogy a hűtés elől foglalja el a helyet, cserébe semmi olyat nem tud nyújtani ami miatt indokolt lenne. Ha valakinek mégis nagyon hiányzik, megoldható átalakítóval. Kevesebbeket zavarna ez a megoldás mint hogy a kártyájuk 5-10 fokkal magasabban üzemel, mert bent marad a forró levegő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LEGO klub
- EA Sports WRC '23
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest