- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Íme az új Android Auto!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez nem RGB-s hír, ez egy VGA kártya hír.
A véleményed tiszteletben van tartva ,megértelek.
Logika viszont továbbra sincs benne, hogy egy világítás nélküli kártya mivel fog neked többet adni,. mint egy világítani képes,de kikapcsolt világítással rendelkező. Továbbra se értem az e körüli siralmakat kikapcsolható feature révén, viszont sok embernek ez igény és hozzáadott érték.arn : Nem fogják anélkül sem olcsóbban adni, ez biztos.
-
Én szeretem , jól néz,főleg hogy az asztalon van a gépem. Aki meg nem az kikapcsolja.Ez egy olyan feature, ami kielégíti mindkét oldal igényeit, ráadásul én jártam úgy használt VGA eladáskor, hogy az RGB hiánya miatt nem tudtam eladnia a kártyát egy vevőnek. Szóval annak is jól jöhet, aki éppen nem használja.
ÉN speciel használom, baromi jól néz ki. Számomra...Tök unalmas minden ilyen hírnél ezt olvasni,és ezzel menőzni, hogy fikázzuk a világítást.+ leírni erre ugyan azt.
Ha nem teszik nem használod, ennyi, már lassan gáz lesz, ha valaki esetleg használja, esetleg épített gépbe beállítja. Nálam a folyadék is kéken világít a hűtésben, ahhoz állítom a többi komponenst. -
Dr. Akula
félisten
Nekem is volt 4K-s monitoron D-SUB + DVI, igazából nem értettem minek, mert még a felbontást se brják el, azt már nézni se kell hogy 30 vagy 60 fps-sel, mert 1-el se. Oké hogy kompatibilitás, de mihez? Akinek olyan régi videokártyája van hogy DP/HDMI sincs rajta (azok se az 1. verziónál járnak már), az minek venne 4K-s monitort? Ugyanígy a DVI only monitorhoz se biztos hogy van értelme 1080Ti-nek. Sőt, biztos hogy nincs. Nagyjából az 1280x1024 monitorok között kéne ilyesmit keresgetni, ahhoz talán még a GTX970 is túlzás lenne. Szóval nem nagyon látom a piaci rést. Hűtésből viszont sose elég.
-
Dr. Akula
félisten
Olyan monitort még nem láttam amin csak DVI lett volna, semi más. Régen a DSUB volt az egyeduralkodó, a DVI csak mint másodhegdűs férkőzött be mellé, aztán jött a DP/HDMI páros, ami leváltotta az előző kettőt úgy ahogy van. Már céges gépek is csak olyanok jönnek amin DP van, de nemhogy DVI, még DSUB sincs, pedig az azért komolyabb szabványnak számított. Az otthoni gémer piacon meg aztán végképp nem valószínű hogy tömegigény lenne a DVI a 21. században. A legnagyobb baj a DVI-jal, hogy a hűtés elől foglalja el a helyet, cserébe semmi olyat nem tud nyújtani ami miatt indokolt lenne. Ha valakinek mégis nagyon hiányzik, megoldható átalakítóval. Kevesebbeket zavarna ez a megoldás mint hogy a kártyájuk 5-10 fokkal magasabban üzemel, mert bent marad a forró levegő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest