- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
AusWolf
őstag
válasz
Dr. Akula #30 üzenetére
Ebben lehet valami. Mondjuk nekem is egy olcsó mezei full HD monitorom van, bár van rajta HDMI, de mégis DVI-on etetem, mert ilyen kábel volt kéznél. Mondjuk az is igaz, hogy nem 1080 Ti-m van, hanem csak 1060-am, de na.
(#31) b.: +1. Amíg ki lehet kapcsolni, addig engem sem zavar.
(#33) arn: Mennyivel lenne olcsóbb? 500 forinttal?
-
AusWolf
őstag
válasz
Dr. Akula #28 üzenetére
Ha esetleg valakinek valami régebbi 1080/1200p-s monitora van, amin csak D-SUB, és/vagy DVI van (nekem is volt ilyenem - 1920x1080, 21,5", csak D-SUB bemenet), és nem akar megválni tőle egy gépfelújítás miatt, akkor van értelme. Egy árva DVI még azért elfér egy csúcs videokártyán is szerintem. Annyira csak nem rontja a hűtést.
-
Chp
őstag
válasz
Dr. Akula #25 üzenetére
Nyilván én is örülnék, ha HDMI lenne rajta, mert VGA felől HDMI-vel hajtom, tehát így néz ki a kábelem hozzá:
=[HDMI]- - - - - - - - - - - - - -[DVI]=
Mindenesetre annyiból nem bánom, hogy képminőségbeli különbség nincs a két csatlakozó közt, de sajnos a többi kiszemelt monitor közt ami számomra megfelelő volt anno, szintén DVI csatolóval volt szerelve. Valószínűnek tartom, hogy most a DVI-nak kell egy kis idő, míg a D-SUB-hoz hasonlóan kikopik a piacról. Na de nem ilyen egyszerű a dolog, - kapaszkodj - még D-SUB is van a monitoromon! Ki érti ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus rog strix gtx 1060 6gb
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest