- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Üdvözlünk minden (leendő) Oneplus 6 tulajt a fórumon!
Kérdések előtt megkérünk mindenkit, hogy az összefoglalót olvassa el!
Így néhány felesleges kör megelőzhető.
Új hozzászólás Aktív témák
-
palesz53
senior tag
válasz Dolphine #7054 üzenetére
Van egy img, meg egy zip verziója.
Ha nagyon tutira akarsz menni, akkor adb-ből twrp (ez az img-t fogja flashelni), majd ebből rom, twrp (zip), reboot recovery, magisk, reboot system.
(Értelemszerűen a telóra előtte másold fel a twrp zipet, a romot és a magiskot, míg a pc-re töltsd le a twrp img verziót.)[ Szerkesztve ]
vezess, kövess, vagy takarodj az útból
-
palesz53
senior tag
válasz Dolphine #7052 üzenetére
Megy a GPay, igen.
Van fent TWRP.Legegyszerűbb pc-ről, adb alól flashelni a twrp-t (gondolom azzal nyitottad a bl-t is).
Utána reboot recovery, majd twrp-ből feltenni a magiskot. Az utána már frissíthető magából a magisk managerből.vezess, kövess, vagy takarodj az útból
-
tibcsi0407
félisten
válasz Dolphine #5917 üzenetére
Nem, de mivel sehol sem javasolják, így inkább hagyom is. Szerintem ez sima OTA-hoz való inkább, tehát nem full csomaghoz.
(#5918) pcnet
Nekem valahonnan a 9.93 is meg van, de nem találom a linkjét, szerintem Telegram-on osztották meg. A 9.91 is tökéletes lesz egyébként.
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
-
veterán
válasz Dolphine #5670 üzenetére
Nekem például nulla megapixel. Tegnap élesben a hónap fotóiról maradtam le, mert ez a foskupac elfelejtett menteni, kifagyott a HDR+ képek feldogozása résznél. Érdekes módon amikor feltettem és teszteltem, rendben volt, és utána is. Kivéve élesben, akkor besz@rt. Marad a gyári kamera, az legalább megy (ha sz@r is).
-
tomp
félisten
válasz Dolphine #5336 üzenetére
Na egy buzgómócsing ügyintézőt kaptál... Maga a telefon VoLTE képes, a profil is benne van. Bolgár Telenor VoLTE is megy gond nélkül QPST után.
A Telenor topikban írta egy ügyintéző(Viktor0610), hogy csak abban az esetben törlődik automatikusan a tiltás ha az itt felsoroltak egyike a telefon. Ha nem akkor személyesen vagy a 1220-at tárcsázva kérhető.
Telekomnál is van olyan ügyintéző aki akadékoskodik a bekapcsoláskor. -
Divinity
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni, reflinkelni tilos.
Aki voucher-t szeretne, jelezze a topikban, hogy privátban kéri!