- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
1 telefont és egy Air-t próbáltam gariztatni itthon, az első viszonylag könnyen ment (3GS, besárgult a kijelző) a másik nem. Szakadozott a töltés, először elhajtottak, hogy ez így normális, biztos a konnektor szar. Másik ügyintéző felvette alaplaphibával, de visszajött, hogy nem hibás. Aztán újra felvették alaplaphibával, mert nem hagytam magam, akkor kicserélték és azóta jó. Csak 2 hónapba telt.... De a barátom is szopott a pixel hibával, de pl az antenna gate-nél is itthon nem adtak tokot, mondván az egy amerikai akció....
Tudom, hogy az USA-ban NAGYON NAGYON jó a garanciális ügyintézés az almáéknál, de itthon ugye hivatalos boltjuk nincs, a partnerek meg olyanok amilyenek. Az 1 év gari sem épp a szívem csücske.
(#83) jerry311
Ez egy magyar fórum, tehát az alapértelmezés az, hogy te is itt élsz. Ha nem így van azt neked kell jelezni, nem másoknak kitalálni. Amúgy az amerikai vagy brit garis ügyintézést hasonlítani egymáshoz az kb olyan mint a trabantot egy S Mercihez.... A németeknél is sokkal gördülékenyebb, nyílván mert kevesebb a lopás meg a visszaélés mint keleten.
Nekem meg 1 kínai telóm ment tönkre (Jiayu G2F), írtam, mondták fotózzam le a hibát, elküldtem nekik a képet mondták küldjem vissza, ha a feladószelvényt beküldöm emailben küldik ők is a cseretelefont. 8 másik embernek intéztem garit, soha nem kekeckedtek, csak a posta volt lassú, mert nem futárral küldtem.
Ellenben pl a tékozló homár nagyrészt a garis ügyintézés körüli problémákról szól, szóval egy magyar gari sem jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- Dell Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe gar
- Latitude 7420 14" 4K IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LÉ-ZE-RE-ZÉS!!! Laptop billentyűzet bármilyen nyelvről - magyarra!!!
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro M1 13" 2020 16GB RAM 512GB SSD
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest