- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zol01
tag
válasz
dilajoska1 #138 üzenetére
De akkor a gyártó minek készít ilyen rendszerrel felszerelt készüléket? " csináljunk egy csúcs telót, dobjunk rá egy nyílt forráskódú OS-t, aztán majd a felhasználó csinál vele amit akar ha használni szeretné" !
Szerintem ez így nagyon nem korrekt dolog, főleg hogy a droid gyártók királyáról van szó!
Az utolsó mondatod mindenre a válasz!(#141) Paul119
Vártam már ezt...
Én nem is mondtam hogy nem, de ahhoz hogy ezeket elkerülje okos usernek kell lennie! Ő pedig nem az... ő csak használni szeretne egy készüléket, ugye lehet rá azt mondani hogy csak azt vett, mert a gyártótól csak azt kapott.
De ezt írtam is hogy nem neki való! De azért a szolgáltatók csak tukmálják rá! -
Zol01
tag
válasz
dilajoska1 #114 üzenetére
Persze ismerjük...! Húgom mikor megvette az S3-at komolyan alig vártam hogy kézbe fogjam és nyomkodhassam egy kicsit! Biztosan én vagyok túl igényes, de ekkorát még nem csalódtam telefonba! Jó tudom már egy éves telefon de akkortájt ha jól emlékszem csúcs teló volt! Minden héten jön és teszi fel a kérdéseit hogy már megint miért fagyott ki, miért akad be néha...stb, stb! Már várom mikor mondja azt hogy tegyek fel neki valami értelmes romot! Hát nem fogok! Ő akart a zöld robot hatalmas rajongó táborához tartozni, hát tessék használja egészséggel! Tudom mondhatjuk nem neki való a droid, de könyörgöm veszel egy 100k plusszos készüléket és akkor még te sza***odj vele akár az első két hét után hogy használható legyen?
Nem vonom kétségbe hogy helyre lehet pofozni úgy hogy tényleg felhasználóbarát legyen... na de milyen áron?
-
dejaris
addikt
válasz
dilajoska1 #121 üzenetére
Arra celoztam, hogy tul sok mindenhez fernek hozza ellenorizetlenul a fejlesztok.
-
Fryskitt
addikt
válasz
dilajoska1 #114 üzenetére
Nem, nem fáj. Csak ennek van topikja és erre napok óta ezt olvasom az összesben.
A konkrét kérdéssel kapcsoaltban pedig: az ilyen cégeknek, mint az Apple vsz nem az a lényeg, hogy egy új rendszer fejlesztésekor (64 bites váltás) a 3-4 évvel ezelőtti hardveren is jól fusson és arra optimalizálják, hanem az ELJÖVENDŐ rendszerekre gondolnak. Szép, hogy egyáltalán felmegy rájuk, akarsz beszélgetni egy 3 éves androidos telefon gyári támogatásáról?
Mikor tetszik végre felfogni, hogy ez a rendszer nem a felének a harmadáért telefont venni akaróknak van, ha szeretnéd használni, kétévente cserélj... Az i%-ön semennyire nem akad.
A gagyi droidos telefonokkal meg hagyjál már... volt szerencsém hozzájuk. -
Fryskitt
addikt
válasz
dilajoska1 #107 üzenetére
Ó, látom ezt ide is el kellett hoznod..... Remélem a Pentium 1-es gépeden jól megy a Windows 8.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest