Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zol01

tag

válasz dilajoska1 #138 üzenetére

De akkor a gyártó minek készít ilyen rendszerrel felszerelt készüléket? " csináljunk egy csúcs telót, dobjunk rá egy nyílt forráskódú OS-t, aztán majd a felhasználó csinál vele amit akar ha használni szeretné" !
    Szerintem ez így nagyon nem korrekt dolog, főleg hogy a droid gyártók királyáról van szó!
    Az utolsó mondatod mindenre a válasz! :R

(#141) Paul119

Vártam már ezt... :DD
    Én nem is mondtam hogy nem, de ahhoz hogy ezeket elkerülje okos usernek kell lennie! Ő pedig nem az... ő csak használni szeretne egy készüléket, ugye lehet rá azt mondani hogy csak azt vett, mert a gyártótól csak azt kapott. :DDD
    De ezt írtam is hogy nem neki való! De azért a szolgáltatók csak tukmálják rá!

• Zol01

tag

válasz dilajoska1 #114 üzenetére

Persze ismerjük...! Húgom mikor megvette az S3-at komolyan alig vártam hogy kézbe fogjam és nyomkodhassam egy kicsit! Biztosan én vagyok túl igényes, de ekkorát még nem csalódtam telefonba! Jó tudom már egy éves telefon de akkortájt ha jól emlékszem csúcs teló volt! Minden héten jön és teszi fel a kérdéseit hogy már megint miért fagyott ki, miért akad be néha...stb, stb! Már várom mikor mondja azt hogy tegyek fel neki valami értelmes romot! Hát nem fogok! Ő akart a zöld robot hatalmas rajongó táborához tartozni, hát tessék használja egészséggel! Tudom mondhatjuk nem neki való a droid, de könyörgöm veszel egy 100k plusszos készüléket és akkor még te sza***odj vele akár az első két hét után hogy használható legyen? :Y

Nem vonom kétségbe hogy helyre lehet pofozni úgy hogy tényleg felhasználóbarát legyen... na de milyen áron? :DDD

Új hozzászólás Aktív témák