- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zol01
tag
válasz
dilajoska1 #138 üzenetére
De akkor a gyártó minek készít ilyen rendszerrel felszerelt készüléket? " csináljunk egy csúcs telót, dobjunk rá egy nyílt forráskódú OS-t, aztán majd a felhasználó csinál vele amit akar ha használni szeretné" !
Szerintem ez így nagyon nem korrekt dolog, főleg hogy a droid gyártók királyáról van szó!
Az utolsó mondatod mindenre a válasz!(#141) Paul119
Vártam már ezt...
Én nem is mondtam hogy nem, de ahhoz hogy ezeket elkerülje okos usernek kell lennie! Ő pedig nem az... ő csak használni szeretne egy készüléket, ugye lehet rá azt mondani hogy csak azt vett, mert a gyártótól csak azt kapott.
De ezt írtam is hogy nem neki való! De azért a szolgáltatók csak tukmálják rá! -
Zol01
tag
válasz
dilajoska1 #114 üzenetére
Persze ismerjük...! Húgom mikor megvette az S3-at komolyan alig vártam hogy kézbe fogjam és nyomkodhassam egy kicsit! Biztosan én vagyok túl igényes, de ekkorát még nem csalódtam telefonba! Jó tudom már egy éves telefon de akkortájt ha jól emlékszem csúcs teló volt! Minden héten jön és teszi fel a kérdéseit hogy már megint miért fagyott ki, miért akad be néha...stb, stb! Már várom mikor mondja azt hogy tegyek fel neki valami értelmes romot! Hát nem fogok! Ő akart a zöld robot hatalmas rajongó táborához tartozni, hát tessék használja egészséggel! Tudom mondhatjuk nem neki való a droid, de könyörgöm veszel egy 100k plusszos készüléket és akkor még te sza***odj vele akár az első két hét után hogy használható legyen?
Nem vonom kétségbe hogy helyre lehet pofozni úgy hogy tényleg felhasználóbarát legyen... na de milyen áron?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Steam Deck
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gumi és felni topik
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest