- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Ebben 100%-osan egyetértek, és mivel nem vagyok érintett, ezért nyilván nem is tudhatom, hogy milyen intézkedéseket tettek (mint említettem, azt sem tudjuk végeredményben, hogy a Marketplace-en tiltva/korlátozva lett-e az adott applikáció; amennyiben nem akarják felfedni az adott developert, ezt nyilván akkor sem fednék fel, ha megtették már), szóval ilyen téren nyilván csak az elvi oldaláról gondolkodtam.
Más kérdés, hogy moonman meglátása is teljesen jogos, én pl. bevallom, nem gondoltam a dolog ezen aspektusára.
-
Ricardo
titán
"nem feltétlen kell azonnal szétütni, megrúgni azt aki ilyet csinált. mivel nem tették közzé, és a fix elkészül, abból indulok ki, hogy jóindulatú volt a hiba és nem akarták kapásból tönkretenni a fejlesztőt már a kezdetekkor, csak mert hibáztott. ez előfordul. "
Gondolom ez megvígasztalja azokat, akiknek gigantikus számlát generált a program.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell notebook topic
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest