- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Ebben 100%-osan egyetértek, és mivel nem vagyok érintett, ezért nyilván nem is tudhatom, hogy milyen intézkedéseket tettek (mint említettem, azt sem tudjuk végeredményben, hogy a Marketplace-en tiltva/korlátozva lett-e az adott applikáció; amennyiben nem akarják felfedni az adott developert, ezt nyilván akkor sem fednék fel, ha megtették már), szóval ilyen téren nyilván csak az elvi oldaláról gondolkodtam.
Más kérdés, hogy moonman meglátása is teljesen jogos, én pl. bevallom, nem gondoltam a dolog ezen aspektusára.
-
Ricardo
titán
"nem feltétlen kell azonnal szétütni, megrúgni azt aki ilyet csinált. mivel nem tették közzé, és a fix elkészül, abból indulok ki, hogy jóindulatú volt a hiba és nem akarták kapásból tönkretenni a fejlesztőt már a kezdetekkor, csak mert hibáztott. ez előfordul. "
Gondolom ez megvígasztalja azokat, akiknek gigantikus számlát generált a program.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyári Apple tokok iPhone 14pm/14/14p/12pm
- MESSZE A LEGJOBB ÁRON! Azonnal vihető! Apple iPhone Air 1TB White. One függő, 3 hetes!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő