Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArchElf
addikt
Érdekes újdonságot olvastam ma reggel az engadget-en:
Yahoo! Mail is widely available on tens of millions of mobile phones, including those running on Apple iOS, Android, Nokia Symbian, and RIM. The issue on the Windows Phones is specific to how Microsoft chose to implement IMAP for Yahoo! Mail and does not impact Yahoo! Mail on these other mobile devices. Yahoo! has offered to provide Microsoft a near-term solution for the implementation they chose, and is encouraging Microsoft to change to a standard way of integrating with Yahoo! Mail, which would result in a permanent fix.
Röviden a Yahoo a Microsoftot hibáztatja nem sztenderd IMAP implementációja miatt, ami szerintük a hibát eredményezte. Újra előkerülhet a popcornAE
-
talpalavalo
aktív tag
de mondjuk ez várható volt, hisz ha a felhasználók csak egy szűk körét érinti akkor nem is lehet az oprendszer hibája hisz az pont ugyanaz az összes telefonon...
Ellenben hatalmas FAIL, hogy ezért most jól lehúzta az összes sajtó a WP7-et és akkor tessék... Nem lennék azon sem meglepődve hogy ez egy konkurens cég okos húzása lenne -
zsoltti
senior tag
Azért majd ez a rendszer is előbb utóbb kifejlődik úgy ahogy az Andriod. Vagy mint a win7 , hogy mindig mindenre rákérdez
Amúgy nemsokára kipróbálom hd2-n a WP7-et -
FRENK1988
veterán
Olyan van, hogy az alaprendszerben is van már 3rd személy?
-
rekid
addikt
Hat nem tudom kicsit mosom kezeim szitunak erzem. Ketten tuti hibáztak, egyik a cégnél aki az alkalmazást fejlesztette másik aki tesztelte és a marketbe engedte a progit.
Mindez addig nem tűnik nagy dolognak amíg nem nekem jön emiatt tötbbtizezres szamla -
blex
senior tag
Ha a csekély angoltudásommal jól értelmezem, van egy gyanúsított a netevő 3rd party programra. Ha ő a ludas, akkor ez nem egy kis cégecske, nem csoda, hogy nem akarják bemártani.
http://pocketnow.com/windows-phone/htc-hub-your-wp7-data-hogholtverseny moonmannel
-
moonman
titán
Yahoo! Mail mellett a HTC Hub is gyanúba keveredett.
-
Morden24
nagyúr
Ebben 100%-osan egyetértek, és mivel nem vagyok érintett, ezért nyilván nem is tudhatom, hogy milyen intézkedéseket tettek (mint említettem, azt sem tudjuk végeredményben, hogy a Marketplace-en tiltva/korlátozva lett-e az adott applikáció; amennyiben nem akarják felfedni az adott developert, ezt nyilván akkor sem fednék fel, ha megtették már), szóval ilyen téren nyilván csak az elvi oldaláról gondolkodtam.
Más kérdés, hogy moonman meglátása is teljesen jogos, én pl. bevallom, nem gondoltam a dolog ezen aspektusára.
-
Ricardo
titán
"nem feltétlen kell azonnal szétütni, megrúgni azt aki ilyet csinált. mivel nem tették közzé, és a fix elkészül, abból indulok ki, hogy jóindulatú volt a hiba és nem akarták kapásból tönkretenni a fejlesztőt már a kezdetekkor, csak mert hibáztott. ez előfordul. "
Gondolom ez megvígasztalja azokat, akiknek gigantikus számlát generált a program.
-
ArchElf
addikt
Ha egy biztonsági résről (vagy valami kártevőről lett volna szó), akkor nyilvánosan kellett volna keresztre feszíteni az illetékes harmadik felet, a fejlesztőiket pedig olajban megégetni.
Amúgy szerintem nem marketes dologról van szó, hanem valami bundled, vagy integrált cuccról. A linkelt cikket olvasva tényleg majdnem erről van szó.AE
-
Integra
titán
nem feltétlen kell azonnal szétütni, megrúgni azt aki ilyet csinált. mivel nem tették közzé, és a fix elkészül, abból indulok ki, hogy jóindulatú volt a hiba és nem akarták kapásból tönkretenni a fejlesztőt már a kezdetekkor, csak mert hibáztott. ez előfordul. ha rossz indulatú lett volna, valszeg azonnali tiltás lett volna, meg per.
amit tehettek azt meg is tették, megjegyezték hogy ilyen előfordulhat, és megteszik azokat az óvintézkedéseket, control pontokat iktatnak be a folyamatba, hogy legközelebb ez ne forduljon elő, mindezt a jelenlegi legjobb tudásuk és tapasztalatuk szerint. -
Integra
titán
szvsz korrektül jártak el.
-
moonman
titán
de egysíkúan gondolkodtok. az még senkinek nem jutott eszébe, hogy esetleg biztonsági résként is kihasználható hibáról van szó, ezesetben pedig nem szerencsés a javítás előtt világgá kürtölni a dolgot.
-
ClioRS
őstag
Azért az is aranyos, hogy a júzer nyugodtan töltögesse csak a programot, majd megoldódik a szivárgás valamikor. Addig meg tűrjön és találgasson, hogy melyik is lehet az az app....
-
V8David
tag
Nem baj, hiszen ezek " a piac legszebb készülékei"
-
gybazsi
senior tag
Azért sztem nem ártott volna megnevezni a "meg nem nevezett 3. fél"-t a felhasználók miatt.
-
janes74
senior tag
Ez korrekt hozzáállás:tudjuk ki a hunyó de nem mondjuk meg.Ezek Jobshoz járnak képzésre?
-
Rickazoid
addikt
Hm. Eddig úgy voltam vele, hogy 3rd party szoftver vagy user error állhat a háttérben. De a meg nem nevezett harmadik fél már egy kis gyanakvásra ad okot. Értesítik vajon az érintetteket, hogy az adott program hibás és nem kéne használni, amíg nincs meg a javítás? Nem kéne az érintett fejlesztőnek közleményt kiadni, hogy ne használják a programot, amíg nincs javítás? Vagy megjelölik a Marketplace-ben, hogy vigyázat, hibás program? Esetleg törlik? Vagy hagyják, hadd töltsék le a jövőben is, még a javítás előtt, figyelmeztetés nem is lesz? Csak mert ez így egyenlő a semmivel, ha titokban akarják tartani, akkor hogy védik meg ettől az embereket?
#18: na, most olvastam, hogy miről lehet szó, ezt kerestem. Vajon mennyire megbízható infó? És továbbra is marad a kérdés, hogy mért kell ezt titkolni.
A WLAN lekapcsolásos dolgot viszont nem értem, hogy hogy jön ide. -
FRENK1988
veterán
Jöhetnek fröcsögni az Androidosok
(#1) Morden24: Szerintem le lett az már tiltva a MS marketről -
A végén a link tetszik.
Sztem jó ötlet engedni a jailbrake-et, mert így annak is jó lesz, aki valójában a WP7 célközönségébe tartozik, és a kockábbaknak is, akik variálni akarják a telójukat.
Ez szimpi lépés.
Persze, reklámnak sem rossz, és talán segítenek is abban, hogy minőségi törések szülessenek. -
Morden24
nagyúr
Igen, én is erre tippelnék
(#11) Bici: Igazából már korábban is volt róla szó, hogy az MS nem igazán fog aktívan fellépni a romkonyhák ellen, de nyilván ez már kvázi hivatalos állásponttá kezd válni, amivel egyébként én is szimpatizálok nagyon. Szerintem rendkívül jó irányba tart az utóbbi években az MS, ebből ez főként jól látszik.
Más kérdés, hogy GeoHot mostanság lehet, hogy kicsit stresszes, és nem annyira tud koncentrálni -
stewe780
őstag
Egyébként John az ötödikről, csak gyorsan kirúgták, hogy harmadik félnek lehessen nevezni.
-
MartOOn
addikt
dehogynem a wp7 hibája, hisz beengedte a szoftvert a marketra. de lehet a pécsi bakter a hibás...
-
Ricardo
titán
Meg nem nevezett harmadik fél. Azért jó lenne tudni ki a felelős.
-
Morden24
nagyúr
Hm... ilyenkor sorban be kéne linkelni azokat a topikokat, illetve résztvevő személyeket, akik egy meg nem állapított eredetű bugra alapozták a Mikrofosolós és egyéb WP7-fikázós ítéleteiket, aztán mehetnének vissza a balettba ugrálni
Más kérdés, hogy ez a "meg nem nevezés" elég görény dolog - egyrészt lehet még ember, aki (bármilyen okból kifolyólag) még nem került problémás helyzetbe, de a szoftver ott van a gépén, és persze lehetnek, akik éppen most töltik le; bár nem tudom, hogy letiltották-e a Marketplace-en, remélhetően igen.
Megértem természetesen, hogy az MS-nek védeni kell a partnereket és a developereket (elég durva blama lenne egy cégnek, ha televágná a sajtó a nevét a phantom data-hoz kötve)... így viszont vállalják az esélyét annak, hogy nem tudják teljesen tisztára mosni a saját OS-üket. Komoly döntés lehet.Másrészt pedig én szívesen írnék az adott cég PR-osztályára egy levelet, hogy ugyan térítsék meg a programjuk által generált adatforgalom okán keletkezett többletköltségemet...
Amúgy meg apró poén: klikk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Microsoft beszámolója szerint egy harmadik fél által fejlesztett alkalmazás felelős a jelentős 3G adatforgalomért.
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Pro
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest