- iPhone topik
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Ebben 100%-osan egyetértek, és mivel nem vagyok érintett, ezért nyilván nem is tudhatom, hogy milyen intézkedéseket tettek (mint említettem, azt sem tudjuk végeredményben, hogy a Marketplace-en tiltva/korlátozva lett-e az adott applikáció; amennyiben nem akarják felfedni az adott developert, ezt nyilván akkor sem fednék fel, ha megtették már), szóval ilyen téren nyilván csak az elvi oldaláról gondolkodtam.
Más kérdés, hogy moonman meglátása is teljesen jogos, én pl. bevallom, nem gondoltam a dolog ezen aspektusára.
-
Morden24
nagyúr
Igen, én is erre tippelnék
(#11) Bici: Igazából már korábban is volt róla szó, hogy az MS nem igazán fog aktívan fellépni a romkonyhák ellen, de nyilván ez már kvázi hivatalos állásponttá kezd válni, amivel egyébként én is szimpatizálok nagyon. Szerintem rendkívül jó irányba tart az utóbbi években az MS, ebből ez főként jól látszik.
Más kérdés, hogy GeoHot mostanság lehet, hogy kicsit stresszes, és nem annyira tud koncentrálni -
Morden24
nagyúr
Hm... ilyenkor sorban be kéne linkelni azokat a topikokat, illetve résztvevő személyeket, akik egy meg nem állapított eredetű bugra alapozták a Mikrofosolós és egyéb WP7-fikázós ítéleteiket, aztán mehetnének vissza a balettba ugrálni
Más kérdés, hogy ez a "meg nem nevezés" elég görény dolog - egyrészt lehet még ember, aki (bármilyen okból kifolyólag) még nem került problémás helyzetbe, de a szoftver ott van a gépén, és persze lehetnek, akik éppen most töltik le; bár nem tudom, hogy letiltották-e a Marketplace-en, remélhetően igen.
Megértem természetesen, hogy az MS-nek védeni kell a partnereket és a developereket (elég durva blama lenne egy cégnek, ha televágná a sajtó a nevét a phantom data-hoz kötve)... így viszont vállalják az esélyét annak, hogy nem tudják teljesen tisztára mosni a saját OS-üket. Komoly döntés lehet.Másrészt pedig én szívesen írnék az adott cég PR-osztályára egy levelet, hogy ugyan térítsék meg a programjuk által generált adatforgalom okán keletkezett többletköltségemet...
Amúgy meg apró poén: klikk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horizon Forbidden West
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest