Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
l4ci
tag
Ha már a hitelnél tartunk, ott van a 0%-os (kamatmentes) THM-re vásárolható műszaki cikkek akciói.
Mivel pár éve igényeltem Cetelem áruhitelt, mert kellett egy szép nagy tablet karácsonyra, azóta van ilyen kis kártyám és ha bemegyek a Media Marktba és megtetszik valami az akciós katalógusból és éppen kamatmentes akció is van, akkor elhozom egy fillér nélkül. Az az 5-10e Ft plusz havonta nem sok, megszoktam már, hogy mindig van némi plusz költség havonta. Az utóbbi néhány évben nem nagyon vettem nagyobb értékű műszaki cikket készpénzre. Ha ésszel csinálja az ember, akkor nincs ebből semmi gond, meg aztán a hitelkeret sem enged elszállni, ki van ez találva. Az utóbbi Lenovo telefont is így vettem, 20 hónap, havi 3500 Ft, ennyit telefonszámlára is kifizet az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 7330 27% 13.3" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Gigabyte Aorus 12500h 64GB RAM 4060 512SSD
- Garmin Venu 3 fehér (homokkő)
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Corsair Vengeance RGB DDR5 6000Mhz 2x16GB (32GB) DDR5 Memória
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi