- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l4ci
tag
Ha már a hitelnél tartunk, ott van a 0%-os (kamatmentes) THM-re vásárolható műszaki cikkek akciói.
Mivel pár éve igényeltem Cetelem áruhitelt, mert kellett egy szép nagy tablet karácsonyra, azóta van ilyen kis kártyám és ha bemegyek a Media Marktba és megtetszik valami az akciós katalógusból és éppen kamatmentes akció is van, akkor elhozom egy fillér nélkül. Az az 5-10e Ft plusz havonta nem sok, megszoktam már, hogy mindig van némi plusz költség havonta. Az utóbbi néhány évben nem nagyon vettem nagyobb értékű műszaki cikket készpénzre. Ha ésszel csinálja az ember, akkor nincs ebből semmi gond, meg aztán a hitelkeret sem enged elszállni, ki van ez találva. Az utóbbi Lenovo telefont is így vettem, 20 hónap, havi 3500 Ft, ennyit telefonszámlára is kifizet az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- BestBuy topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Futás, futópályák
- Suzuki topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple MacBook
- Bemutatta a Panther Lake-et az Intel
- Jövedelem
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- További aktív témák...
- Precision 3581 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- SIEMENS TQ513R01 Teljesen automata kávéfőző EQ500 Integral/Fekete Kivehető víztartály 15 bar
- LG OLED Evo G3, 65,''col, 4K
- Gyönyörű Watch Ultra 2 (GPS + Cellular) 49MM, natural titan, garanciális 2027.11.04-ig, üzletből
- HP Probook 450 G3 notebook eladó
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest