- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cannabis7
senior tag
válasz
Meteorhead #16 üzenetére
"Nem lehet a Store-on kívülről ráerőszakolni programot"
Tekintve, hogy a store egy kalap 0-át sem ér, ez nem egy nagy pozitívum.
Remélem eljön az az idő amikor már szívesen használni fogok egy androidot, jelenleg még akárhányszor elgondolkodtam rajta, mindig kaptam egy jelet, hogy ne tegyem.
tatararpad:
Lassan 3 éves BB10-es telóm van, semmi lassulást nem vettem észre, és szerintem az almások is hasonlt tapasztalnak.
Mindeközben én is tudom, hogy az androios telók idővel lassulnak, én sem értem mi az oka. -
Cannabis7
senior tag
válasz
Meteorhead #16 üzenetére
"Nem lehet a Store-on kívülről ráerőszakolni programot"
Tekintve, hogy a store egy kalap 0-át sem ér, ez nem egy nagy pozitívum.
-
Cifu
félisten
válasz
Meteorhead #16 üzenetére
...cserébe nem tudsz olyan kinézetet varázsolni neki, amilyet te akarsz (vagy akarnál), nincs mód arra, hogy az alap alkalmazásokat (mint tárcsázó, névjegy, kamera) lecseréld, avagy belenyúlj a kis telefonod mély lelkébe, és arra sincs mód, hogy egy nem támogatott készülékre frissebb op. rendszert varázsolj (a én Nexus 4-esem is 6.0-ás android van... holott ugyebár nincs támogatva már a készülék...).
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3674, 99% Akksi
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Dell Latitude 5520 Laptop
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest