Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Poco F7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
l4ci
tag
Úgy fedeztem fel, hogy 2 hét használat után elkezdett alkalmazásokat telepíteni megbízhatatlan forrásból, pedig nem is engedélyeztem neki (bárhona böktem, akkor is felszórta őket). Aztán víruskereső azonosította a programot, egy gyári appnak álcázták a malware-t, ami com.google.camera.fun néven futott. Eltávolítani nem lehetett, a firmware update nem sikerült, mert egy gyári lib is módosított volt, elbukott a root integrity check-nél. Cseppet sem voltam ideges ezek után...
Aztán ráakadtam egy cseh fórumon, ahol szintén azonosították, és valakinél ez az app 1.5 GB adatot forgalmazott, állítólag képernyőképeket küldözget a háttérben (plusz telepít ezt+azt egy idő után). Végül a megadott cseh android fórumon hamarabb pulikálták a firmware update javítást, mint a gyári Lenovo update.
Ez volt az első és utolsó Lenovo eszköz, amit valaha is vásároltam. A másik két direkt kínából vásárolt telefonon semmi nem volt, ez pedig itthon, neves boltban vásárolt cucc. Kicsit gáz. Ráadásul 2 hónapja jelent meg, amikor vettem, szeptemberben mutatták be az újdonságot.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen NAS-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Futás, futópályák
- Formula-1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Apple Watch Series 9 45mm GPS+Cellular, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest