- Apple Watch
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Felkészült a Redmi 15C
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Alvin_ti4200 #20 üzenetére
Nem, de a samó super amoled kijelzőivel olyan tapis rész van egybeépítve, ami még a szifon tapijánál is jobb. Persze, lehet, hogy csak szoftveres kérdés, de akkor furcsa, hogy a Super Amoledhez kötődik.
David75: Nem általában értettem a samsungokra, mert az nyilván hülyeség lenne.
[link]
-
Arra gondolok, hogy érzékenyebb, pontosabb a samó megoldása, nem keveri össze soha az egy vonalba eső érintést, stb.
Persze, az alma cuccok ebben is nagyon jók, de a samu technológiája egy kicsit mégjobb.
Ezt saját tesztelői tapasztalatból mondom.Erős napfényben nem láttam még samoled-et, ebben lehet, hogy igazad van, de szobában, és nem túl erős kültéri fényben szebbnek találom a samu képét.
crey: Ez így igaz, de nem azért, mert nincs nála jobb, hanem, mert az ...oled még nem gyártható 24+ colos méretben normális tulajdonságokkal.
-
Ha a méret marad, és a szoftver nem gányol bele a képbe interpolációval, akkor a régi felbontású dolgok esetén pontosan ugyanazt kell látni a kijelzőn, mint eddig.
AS: Az alma kérné a Super Amoled-et, ha a samu tudna eleget gyártani belőle.
Ha jól tudom IPS panel elsz az új szifonban, aminek nincs olyan jó a képe, mint a super amolednek, de legalább a multitáccs képességek sem oylan jók, viszont még így is jobb mindennél, ami nem Samsung Super Amoled.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest