- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
A 16 magos layerscape eseten mar nem mas kategoria a teljesitmeny, az epyc embedded es a xeon d kornyeken jar, kisebb fogyasztassal. (Legtobb tesztben elveri a i7-4770k-t es a ryzen 5 2400G-t, ami az epy embedded 3151 vagy xeon d 1537 szintje).
Mondjuk a bovithetoseg nem tudom mivel rugalmasabb, egy darab pcie csati van azokon is. Reg ecc-t pedig a layerscape is kezel. -
Reggie0
félisten
Solid-run LX2K 4 sata, 4x10gbit sfp, pcie x8, m.2, 16 magos A72 2GHz
-
Pingüino
senior tag
Lemaradt a "C3xxx illetve a" második fele.
Egyébként ezeknél a processzoroknál egyedül az x86 kompatibilitás az érv. Az olyan helyekre, ahol ez nem feltétlenül kritérium, minden esetben van jobb ARM alternatíva. Lásd (#8)
Garázsajtó távvezérlés szintű felhasználásról pedig senki nem beszélt. Arra arduino való, aminek a központi egysége nem ARM, hanem annál is jóval egyszerűbb.
Alternatívának a málnát említettem, ami az általad felhozott kisebb szerverek, nasok, routerek, video transtkoder rendszerek témakört lefedi. Talán egyedül az utóbbit nem annyira.Házszabály miatt konkrét linket nem teszek be, de keress rá a "quad sata hat" kifejezésre. kb. 45.000 Ft-ból van egy komplett, 4 háttértár fogadására alkalmas kis eszközöd, táppal, burkolattal, mindennel együtt. Egy málnára optimalizált debian-nal használható fájlszervernek, DLNA szervernek, torrent kliens gépnek, médialejátszó gépnek, vagy bármi másnak, amit debian rendszeren használni tudsz.
(#9) Ezért mondtam, hogy tudom, van átfedés. Magát az atom nevet viszont eredetileg a celeron-ok alá szánták.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Macbook White 13" unibody
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest