- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
csinálni kellene már egy PV system listát, a legnagyobb parasztvakító helyekkel kezdve.
-
Mr.Csizmás
titán
[OFF]gta4 grafikai gond: csinálj egy parancsikont a LaunchGTAIV.exe-ről (pl Total Commanderben jobb klikk -> küldés -> Asztal (parancsikon létrehozása)). Menj ki az asztalra, jobb klikk az elkészült parancsikonra, a menü alján menj a Tulajdonságokra. A Cél: mezőben benne van, hogy mire mutat a parancsikon, attól függ, hova telepítetted a játékot, de a vége mindneképp ez: LaunchGTAIV.exe". Az idézőjel után tegyél egy szünetet (fontos!), és írd be a következőket: -norestrictions -nomemrestrict -novblank.
Ezután már teljeskörűen lehet baszkurálni a beállításokat.[/OFF]
-
Mr.Csizmás
titán
Komolyra: búzaság, hogy a csökött 0,01 bites memóriavezérlő miatt pont azok a játékok (dx 10) nem fognak menni normális sebességgel ezen a trágyán, ami miatt az átlag júzer beújítja. "Dx 10 támogatás? Jee! Gigányi ram? JEE!"
Aztán csodálkozik hogy a Far Cry 2 diavetítéssé degradálódik
-
Mr.Csizmás
titán
Kezdek megvakulni...valaki küldjön egy fehér botot és napszemcsit
vegyen még ma Ön is Tecckó gazdaságos ParasztVakító Kit-et! Akár 2 gigabájt memóriával, mert nem a gyorsaság hanem a méret a lényeg, ezért ajánlja cégünk a 9600DC (Down Clocked) Edition PV System alapú kártyáját!
A múltkori 9400GT 1 gigásoknál már fogtam a fejem, hogy lehetnek ilyen s*gg gyártók, vagy csak az átlag júzert nézik hülyének
Ja és szerintem:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest