- Google Pixel topik
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
icp1970
senior tag
Várjuk szeretettel.
-
zombinyul
addikt
Nezd, a tabletom egy az egybe ugyan azt a hardvert hasznalja mint a 735-osom (Snapi 400, grafikus gyorsito azonos, ahogy az 1 giga ram is) havonta egyszer ujrainditom, mert annyi azert kell. A ram kezelese valoban rosszabb mint a Lumiae, de stabil. Nagyon. Es egy telefonnal se hiszem hogy sokkal rosszabb volna a helyzet. Ugyhogy az LG kozep kategorias eszkozeiben is maximalisan bizok.
Attol eltekintve WP-t csak csucs kategoriaba nem vennek. Kozep, vagy also kategoriaban a legeselyesebb egy Lumia lenne, de egy LG-tol se ijednek meg. -
zombinyul
addikt
válasz
agresszor #26 üzenetére
Nem. 735-osom van 8.1-gyel, amit amugy imadok (a G4 elott kb. 3 eve csak Lumiaim voltak: 610, 800 (ez a mai napig megvan), majd a 735). Viszont ami teny, hogy az LG-ken futo Android nagyon stabil (a tabom is ugy egy honapja nem volt ujrainditva, pedig rengeteget nyuzom). A Lumiammal meg vannak bajok, amik a forumot bongeszve nem egyeni hibak.
-
zombinyul
addikt
Azert azt is erdemes szem elott tartani, hogy rengeteg alkalmazas ezerszer hasznalhatobb Androidon, mint WP-n. Facebook Messenger? 10X tobbet tud mint WP-n. Irjak meg peldat? Mert van rengeteg.
Ezen kivul nekem a telefonjaim kulonbozo platformot hasznalnak. Van egy Androidos, meg egy WP-s. A tabletom Droidos, a laptop Windows. Akkor looser vagyok?
Erdekes modon en telefonon, es tableton is tudom melyik alkalmazast akarom letolteni. Mert korultekinto vagyok, elolvasom a tapasztalatokat, utanajarok az adott alkalmazasoknak. Nincs is teleszemetelve egyik cuccom se, mindig mindenbol tokeletesen hasznalhato van, ha kell fizetek is erte (erdekes ugyszint, hogy a G4-em stabilabb mint a Lumiam)
Nagyon sarkitva irtad le a mondandodat. Az teny, hogy a WP alkalmazasok tekintetebe borzasztoan el van maradva a Droidtol. Ez nem jelenti azt hogy ne volna egy frankon hasznalhato rendszer (kozepkategoriaban csak azt vennek, na jo, meg maximum LG-t), de az elmaradas hatalmas. Ezen fog remenyeim szerint segiteni a Win10. -
Voloka
tag
Még csak most indulnak be igazán! Az asztali gépek, a laptopok, a tabletek, a mobilok, ugyanazt mutatják, ugyan azt kezelik, ugyanúgy! Hol vannak az androidos PC platformok? Már ki az a lúzer,aki mást használ, mobilon, mást tableten és mást a laptopon, ill. az asztali PC-n? Android? Sokféle kinézet, meg sok ikon meg ugyanarra a célra 118 féle használhatatlan app.... Van aki elhiszi azt a hülyeséget, hogy tud választani egy azonos célra készült 128 program (app)közül? Na ne.... Látszat bővítés, látszat választási lehetőség közül! Ki az a lúzer,aki végig próbál 129 app-ot egy célra? Ugyan már.... Na ez(!) a parasztvakítás! Amikor elhiszed, hogy te választhatsz, a felkínált 120 app közül! De ez fizikailag képtelenség! http://mobilarena.hu/dl/s/wb.gif
-
-Skylake-
addikt
Most komolyan , ennyi kell egy hirhez ? Egy random ember tweetje ? Mer akkor kiirom enis , hogy jon 20 uj iPhone meg 2 ArchMobile , lehozzatok azt is ?
-
zombinyul
addikt
Ezen nagyot nevettem. Nem azert mert vicces volt, hanem mert nevetseges.
4 kulonbozo az jelenthet 4 kulonbozo kategoriat, nem? Ha csinalnanak normalis vassal egy 5" alatti telefont, meg akar a
NokiaMicrosoft tokeit is megszorongathatnak (tekintve hogy az uj MS Lumiak 5-tol kezdodnek). -
agresszor
csendes tag
Nem csak Magyarországon de például Olaszországban és Pakisztánban is előzi a WP az iOS-t, amik kicsivel nagyobb piacok, mint kishazánk
Acer-en viszont meglepődtem, hogy ilyen hirtelen felszállnak a Windows vonatra, miután annyira fikázták a Windows-t az utóbbi években. Persze jó nagy pofont kaptak, mikor androidra lovagoltak tablet fronton, azt hitték, a Windows 8 szarsága miatt nem veszik a tabletjeiket, kijöttek a droidos vackokkal, aztán kiderült, hogy arra még annyira sem vevők a népek, mint a windows-osokra, most jöhetett el a kijózanodás időszaka az Acer vezetőségben...
-
törölt tag
válasz
gyurkikrisz #11 üzenetére
Ennek ellenére még van. Ezért is írtam, amit. Van egy iOS és két WP Magyarországon.
-
Gusztáv
addikt
válasz
teshowatti #13 üzenetére
Tudom, de az tudtommal USA-n kívül nem nagyon forgalmazták. Az Ativ S-t meg be lehetet szerezni UK-ból a 920 árának 2/3-ért, bővítjető volt microsd-vel, és még néha most is rácsodálkozom milyen jó képeket csinál. Az USA-ban abból is volt új változat, ami kb a Galaxy S4 hardverét kapta meg.
-
Polllen
nagyúr
válasz
moleculez #14 üzenetére
Szerintem ezt most meg tudjuk saccolni:
A rendszerhez semmit, mert nem lehet. Külön exkluzív programokat kiadhatnának, de a 10-s rendszer egyik alapja az lenne, hogy univerzális app, minden windows felhasználónak.
Szóval marad a design és technikai jellemzők variálása. Ami szerintem elég is.
-
moleculez
veterán
Kíváncsi leszek a gyártók mit tesznek hozzá extrakent a W10-hez.
-
Gusztáv
addikt
Igen, egyre több embernél látni, persze jellemzően a 6-os szériáig bezárólag. Persze ez érthető, abban a szegmensben nagyon versenyképes a WP. Nagyon remélem, hogy egyre több gyártó beszáll a Win 10-es mobilokkal, ha már az MS visszafogja magát. Én nagyon szívesen látnék pl Samsungtól, LG-től valamit, anno az Ativ S egy igen potens készülék volt.
-
akishamis
csendes tag
Valaki még kíváncsi a Windows Phone-ra? Azt hittem, h már rég eltűnt a süllyesztőbe...-
-
aprokaroka87
nagyúr
elvileg lassan jöhetnek majd a bejelentések sora,legalábbis lehet remélni
pl Samsung,LG,Htc,stb
-
törölt tag
Na, nem lenne rossz, ha más is gyártana tényleg telefont W10p alá, bár azért valami szebb design jöhetne, mert ezek, amiket eddig csináltak nem valami szépek...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha hihetünk a feltételezésnek, akkor az Acer a berlini IFA kiállításon négy új, Windows 10 rendszert futtató mobillal állhat elő.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest