- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
-
Mercutio_
félisten
válasz
AxBattler #76 üzenetére
Gyengébb és többet eszik mint az előd, engem az bosszant leginkább, teljes áron pedig egyiket se venném meg, karácsony előtt volt használtan több példány itt Ph-n nagyon jó árban, már bánom, hogy amit megvettem azon túladtam, a GTX 750 és 750 Ti-ből pedig csak galaxy és egyéb egzotikus gyártók hoznak ki LP verziót, de itthon azt se lehet beszerezni
-
Mercutio_
félisten
válasz
BlueAthlon #70 üzenetére
Ha csak ilyen 5-8k difi van, akkor az APU is versenyben lehet, ha cpu-ban hozza az X4 740-et, hisz jól jöhet az igp-je, meg adott esetben megúszható a dVGA. Ha drágább akkor nyilván nem sok értelme, mert a spórolt pénzből kap egy dVGA-t a rendszer és lelépi.
A másik dilemma, hogy amennyivel olcsóbbak az inteles mITX lapok azt a pénzt hozzádobva egy 4 magos amd árához már megvan az i3, dVGA-val párosítva megint úgy tűnik, mintha utóbbi lenne a jobb választás
-
Mercutio_
félisten
válasz
BlueAthlon #68 üzenetére
Májsztró látom még mindig benne vagy nyakig a testelésben, kérdeznék gyorsan:
Melyik az a 65W-os AMD APU jelenleg, ami CPU-szinten is elég erős és jó vételnek nevezhető? (Gondolom valamelyik FM2) vagy érdemesebb X4 740-et venni és mellé dVGA-t?
-
Mercutio_
félisten
Akkor már inkább egy SAPPHIRE R7 250 1GB GDDR5 Low Profile bár ezt sem forgalmazzák, a jó kis HD7750 GDDR5 1GB LP-t pedig már nem
-
Mercutio_
félisten
Hasonló teszt lesz mITX lapokal is esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest