- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mercutio_ #119 üzenetére
Az nem jó hír a nagyobb fogyasztású R7-nek. Pedig Powercolor-ból 25k-környékére vártam az egy slot-os, LP típust...
DDR5-ös XFX-ből is csak két slot-os van, lehet nem véletlenül...(#120) Vartanus
Igaz, akkor rosszul emlékeztem. -
Vartanus
őstag
válasz
Mercutio_ #104 üzenetére
van egy pioneer HI-Fi fejesem,ami elég jó úgy gondolom én azzal teszteltem, igaz nem Xonart,hanem Creative SB X-Fi Platinum hangkarit és nem sok különbséget
éreztemhallottam. Ha még jobb is szerintem nem akkora a különbség,amiért megérné a XonarDG(X),de ez az én véleményem. Az Asrock LGA 1150-es alaplapok topikjában is volt aki eladta a Xonart mert bőven jónak talált azt ami a lapon van,szóval nem én vagyok az egyedüli. Azt én sem vitatom hogy egy DX,DIIX,vagy netán STX(II) simán ráver,de azoknak az áruk is 20K körül nyit. -
sb
veterán
Ezek mITX verziójára én kevésbé vagyok kíváncsi.
MATX-ben 25-35k, ez mITX-ben 30-40k között lesz. Nem tudom kinek melyik extra kell, de számomra ez már a felesleges kategória ár/érték arányban.Olcsóbb lapokról persze jöhet a teszt.
Ha lesznek valaha ilyen AMD-s lapok egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest